/ 2018 /

Mot årets påskfirande!

Så mycket traditionellt påskfirande kommer det nog inte bli för vår del i år. Vi kommer istället bo en stuga utan varken el eller rinnande vatten. Laga mat på vedspis eller öppen eld, åka skoter, pimpla, förhoppningsvis njuta av lite sol, äta en massa gott, spela spel, prata och bara njuta av vad fjällen har att erbjuda. Ja ni hör ju!
Imorgon startar bilresan mot Jämtland. Jag har inte varit direkt nervös inför bilresan, eller hela resan över huvudtaget. Men idag började varningsklockorna ringa. Hailey har haft en liten förhöjd temp, samt slemhosta. Michelle har varit lite smågnällig, och tagit mycket på ena örat (tänker då kanske öroninflammation?!). Väldigt mycket amning idag dessutom.
Vi har laddat upp med alvedon, bisolvon och nässpray som åker med i väskan. Det återstår att se om vi behöver använda det eller inte.
Vi hoppas i alla fall att bilresan och dagarna där uppe går bra! Jag kanske hinner uppdatera något under resans gång.
(null)

(null)

Michelle är inne i en period där LAPPAR är det bästa! På kläder, leksaker, haklappar, handdukar, you name it! Hon hittar dom! Och in i munnen och snuttas på ska dom.

Imorse hade tjejerna mys framför teven. Dockorna var med såklart!

Det är alltid så mysigt att få krypa ner och lägga sig bredvid sina barn! Vi älskar att samsova. Vi alla sover bäst så!

Detta blir Haileys "påskpresent" från oss. Det kommer hon få när vi har kommit fram till stugan!

(null)

Mycket amning och närhet har det varit idag. Jag hade egentligen tänkt packa det mesta under dagen, men det fick bli att mysa istället. Och packa hann jag och Markus göra nu under kvällen!