/ 2018 /

Midsommarvecka

Vilket väder det har varit denna vecka. Blåst, regn och kyla! Midsommarafton bjöd på ungefär likadant väder som det brukar... regn och kyla... men på kvällen sprack det upp!

I onsdags vid 11:30 fick jag ett samtal från förskolan där dom meddelade att Hailey har ögoninflammation. Så det var bara att hämta hem henne! Hon ville ha pirog och sen somnade både hon, jag och Michelle i soffan och sov i två timmar. Skönt! Hailey fick vara hemma på torsdagen också. Båda tjejerna var synkade hela dagen så dagen flöt på hur bra som helst!

Idag sover Hailey hos sin mormor och morfar och är därmed ledig från förskolan imorgon. Jag ska spendera morgondagen tillsammans med Angelica (och Michelle) i Täby centrum. Vi ska kolla i affärer, äta lite gott och prata massor. En systerdag! Jag längtar sååå mycket...
Idag har Markus hjälpt pappa att börja med deras altanbygge!
Världens bästa moster! ❤️

(null)

Hailey var glad över sina Sverige-kläder och tyckte att det var mysigt att sitta och titta på teven och äta en massa gott. Men till slut sa hon att hon var trött och ville gå och sova!

På lördagskvällen var vi hem till mamma och pappa. Då tittade vi på när Sverige spelade fotboll!

Hästar kom och hälsade på!

(null)

(null)

(null)

Grillmiddag!

(null)

(null)

(null)

Systrarna Mützell!

(null)

(null)

8-kamp!

(null)

Sillunch på midsommarafton!

Efter badet i torsdags fick jag göra flätor på Hailey som hon sedan sov med. Fina lockar blev det!

Första badet tillsammans! Michelle tyckte att det var hur roligt som helst. Hailey tyckte mest att lillasyster plaskade för mycket!

Även torsdagens lunchvila blev i soffan!

(null)

(null)

(null)

(null)

I onsdags när hon kom hem från förskolan somnade hon gott i soffan efter att ha fått i sig lite pirog.

(null)