/ 2018 /

När man tror att allt kommer lösa sig

Förra veckan flaggade jag för min chef att jag helst vill säga ifrån mig ansvaret för ekonomin på företaget och BARA vara föräldraledig. Jag har inte mått helt hundra denna höst/vinter på grund av stressen och pressen att prestera på jobbet. Trots att jag jobbar hemifrån för det mesta så vill jag ju inte att dagarna ska gå åt till jobb. För jag kan inte göra allt arbete på samma dag, för det hinner jag inte. Barnen måste ju passas osv. Så jag får sitta vissa kvällar och någon timme då och då när Michelle sover och Hailey är på förskolan. Det är inte optimalt...
Detta har tyvärr påverkat både mig och min familj negativt. Jag har många gånger varit ledsen och gråtit. Jag har inte heller varit den där glada och positiva mamman och sambon som jag brukar vara. Det var därför jag tog detta beslut. Jag vill helt enkelt vara den bästa mamman och sambon jag kan vara!
Hur som helst så kommer jag nu successivt hjälpa till med det sista och sen är jag fri. Då ska jag njuta av mammaledigheten fullt ut! Och verkligen ta till vara på tiden...

Annars då? Igår märkte jag att det hade trängt igenom en tand i underkäken på Michelle. Det känns så himla tidigt! Hailey var fem och en halv månad när hennes första tänder kom. Jag pratade med en kollega på jobbet idag och hennes son föddes i juli förra året. Han hade inga tänder alls än. Tänk så olika det kan vara! Det är lite roligt och spännande tycker jag. Det ska bli kul att följa Michelles utveckling och jämföra likheter och olikheter med Hailey! Det händer ju mycket under det första levnadsåret, så 2018 kommer förmodligen gå i en rasande fart.

Idag efter middagen åkte vi till min farmor och farfar och fikade. Hailey älskar dom så himla mycket och vill börja leka och pyssla med dom så fort vi kommer dit. Och pratar och berättar en massa gör hon också.

Alltid händerna i munnen!

Morgongos!

Kvällmys i sängen!

Idag fick Hailey prova brudnäbb-klänningarna som jag och Angelica hade på mammas och pappas bröllop. Hon kände sig så fin i den!