/ 2018 /

Veckan går mot sitt slut

Det har varit tyst här inne denna vecka. Egentligen vet jag inte riktigt varför. Veckan har gått i ett rasande tempo. Och sen när kvällarna har kommit så har vi tittat på tv och efter det har jag varit så trött så då har vi hoppat ner i sängen på en gång!

Hur som helst så har veckan innehållit en hel del jobb. Ett jobbmöte bland annat i fredags. Sen har vardagarna innehållit det vanliga; morgonrutiner, lämning/hämtning av Hailey, middagslagningar, badning av barn osv.

I fredags åkte vi ut till mina föräldrar där Linus och Angelica också dök upp. Vi åt god mat och spelade spel hela kvällen!
På lördagen vaknade vi tidigt (Hailey gjorde det i alla fall). Markus har varit så snäll hela helgen och tagit båda morgnarna med Hailey. Så jag och Michelle kunde sova vidare en stund till. Så himla skönt!
När vi hade ätit frukost åkte vi upp till Vagnåla där farmor och farfar också var. Vi åkte lite pulka, grillade korv och fikade. En toppenfin dag som även bjöd på solsken!
Till middag åt vi en supergod oxfilépasta! Vi hade dessutom bakat foccaccia till. Mums! Resten av kvällen spelade vi spel.

Idag åkte vi hem så att vi var hemma vid lunchtid. Vi började då tvätta och plocka lite här hemma. Sen åkte vi på en liten shoppingrunda här i stan. Dock fick vi bara tag på hälften av det vi var ute efter. Så vi fick komplettera med att beställa från nätet!

Just nu sover båda barnen och vi inväntar Farmen! Imorgon ska jag inte till kontoret, men det blir jobb hemifrån istället.
Vi har införskaffat en ny "veckotavla"!

Tjejen som tror att hon kan mycket mer än vad hon egentligen kan.

(null)

(null)

(null)

(null)

En fin vinterdag!

Glada tjejen!

Den nya telefonen är igång och jag har fått hem ett nytt skal.

Mitt sällskap på kontoret!

Shoppingsällskap!

Varenda gång jag ska hämta Hailey på förskolan så blir hon så besviken och vill inte alls gå hem. På bilden står jag utanför och hon står inne och säger "Hailey stanna!".

En del av dagens inköp! Ett varsitt underställ till mig och Hailey. Det skulle ha blivit skor till oss också, men det fick vi beställa istället! Förberedelserna inför jämtlandsresan i påsk är igång.