/ 2017 /

Mycket på en gång...

(null)
Nya overallen har vi invigt nu när det har varit så kallt!
(null)
Storasyster vill också ha napp som sin lillasyster. Dock åker den snabbt ut igen!
(null)
Hailey lånar Michelle’s babysitter.
(null)
Hailey hoppade över lunchvilan i fredags och somnade i mosters famn innan middagen. Det var länge sen hon gjorde det! Jag tror att moster njöt mest!
(null)

(null)

(null)

Jag har sagt det förr och säger det igen; TIDEN GÅR SÅ FORT! Och snart är det dags att börja tänka på julen. REDAN! Men ska jag vara ärlig så har planerna redan börjat smidas. Julmusiken har varit igång sen någon månad tillbaka, nästa vecka åker julpyntet fram och lördagen den 2:a december är det julbord med Markus familj på Eckerölinjen. Vi har även planerat när, var och hur vi ska fira julen med våra nära och kära också! Det ska bli mysigt att få fira ytterligare en jul som förälder. Och detta år kommer Hailey förstå mer, vilket är ÄNNU roligare. Förra julen hade vi ingen aning om att vi skulle ha ett till barn i familjen heller!

Nog pratat om jul! Vad har hänt sen sist? Jag har jobbat väldigt mycket. Några timmar varje dag nästan. Stressigt som bara den, men efter morgondagen så blir det lugnare. Jag hoppas att jag ska känna mig mindre stressad då. Jag vill ju egentligen ägna all tid till Michelle. Men nu så här i början så sover hon ju mycket, och då kan man ju passa på att jobba under tiden. Men hon kommer ju ganska snart börja vara vaken mer och mer, och då tror jag att det kommer bli tuffare att få allting att gå ihop. Men vi får se hur framtiden ter sig!

I fredags kom Alexandra och Rickard från Jönköping hit till oss. Även lillasyster Angelica kom hit. Grabbarna skulle gå på hockey, så vi tjejer hade kvällen för oss själva. Vi gjorde hemmagjord pizza, pratade, slötittade på tv och mös med ungarna. Hur mysigt som helst!
Rickard och Alexandra var kvar även på lördagen så vi passade på att äta god mat och hänga i soffan. Dock var vi trötta på kvällen så vi la oss tidigt.
I söndags var vi till Markus föräldrar och fikade. Firade lite farsdag.

Igår var Michelle och jag på fyra veckors kontroll. Hon har ju dock passerat fem veckor redan, men det gick bra. Hon vägdes, mättes, och läkaren gjorde en undersökning av hjärta, lungor, höfter, reflexer, ögon mm. Det var inga konstigheter! Hon hade gått upp 170 gram sen förra veckan, så nu väger hon 4585 gram. Det går stadigt uppåt! Nästa besök på BVC är om två veckor. Då ska Michelle dessutom få första omgången av rotavaccinet!