/ 2017 /

Tooooorsdag!

Dagarna går verkligen så himla fort. Snart är det helg och sen en ny vecka! Och så fortsätter det. Swisch så är månaden förbi!

Idag lämnade vi Hailey som vanligt runt p-tiden på förskolan, sen hem. Väl hemma så ville Michelle äta så jag satte igång det senaste avsnittet av "Hela Sverige bakar" och glodde på det under tiden. Sen mös vi i soffan tills det var dags att hämta storasyster!

Markus kom hem strax innan 16:00 och då lagade vi middag som vi sen åt. Klockan 17:00 åkte han iväg för att stycka ett vildsvin. Jag och tjejerna blev kvar hemma. Michelle somnade 18:45, så då tänkte jag att det var perfekt att natta Hailey. Men hon var seg så Michelle hann vakna och ville ha tutte. Vi satte oss i soffan och 20:30 somnade Hailey i min famn. Strax efter 21:00 kom Markus hem!

Imorgon är det 1:a december och Hailey är ledig. Så jag tänkte att vi skulle se på julkalendern på TV och sen öppna hennes julkalendrar. Och äta en god frukost! När Markus kommer hem ska vi veckohandla. Vi ska även köpa en plastgran som vi ska klä senare på kvällen. Det kommer nog bli en mysig dag!
Nu på kvällen när vi mös i soffan och tittade på Pippi tills Hailey somnade i min famn.

Idag fick Hailey med sig en ljuslykta som hon har gjort på förskolan. Hon var så stolt över den och bar hem den själv hela vägen. Så himla söt!

Knäppte några foton på vår lilla skrutt också!

Såhär såg det ut idag. Michelle sov och jag tittade på TV!

Den här tjejen har varit glad hela kvällen. Hon satt nöjd i babysittern medans jag och Hailey satt i soffan.