/ Barn & familj /

Dags för en uppdatering!

Här ekade det tomt minsann! Men dagarna har varit fyllda med aktiviteter. Sen när kvällen har kommit så har jag varit för trött för att orka skriva ett inlägg. Soffan och teven har lockat mera kan man säga...

Förra veckan var vi inbjudna till Haileys förskola för att hälsa på. Vi fick titta runt och prata med pedagogerna. Hailey stormtrivdes. Hon ville inte gå därifrån... det kändes bra för mig också! Även om jag tror att det kommer kännas konstigt att lämna över ansvaret till någon man inte känner. 


Men jag blev i alla fall glad när jag såg hur roligt Hailey tyckte att det var. När vi var ute nästa dag så visste hon vägen till förskolan och gick raka vägen dit. Hon stod vid grinden och tittade på när barnen lekte och sa till mig att jag skulle öppna. Men det kunde jag ju inte... det sved lite i hjärtat måste jag säga... skruttungen som börjar bli så himla stor...

Vi fick ett smakprov på sommaren också! Vi var ute mycket, vilket Hailey älskar. I lördags kom Markus familj över på middag. Väldigt trevligt! God mat och kortspel! Vid 23:30 for dom hem till sig.


Hailey älskar sina vagnar (som hon själv sitter i), så i helgen fick hon sin egna. Som hon kan köra runt sina dockor i. Nya favoriten just nu!

Jag och magen mår bra. Lillen sparkar för fullt vissa stunder på dagarna. Det är så mysigt! Jag älskar verkligen att vara gravid. Det är en häftig upplevelse och jag försöker att njuta av denna graviditet så mycket jag bara kan. För det är förmodligen den sista.

Jag har dock blivit lite tröttare. Men det kommer mest på kvällarna. Hailey vaknar ju 6:00 VARJE morgon... det hade varit skönt med någon sovtimme till... men jag tar en tupplur samtidigt som Hailey mitt på dagen och det brukar hjälpa lite.
Men annars så tuffar det på! Gick in i vecka 22 idag. Tiden går mycket fortare denna graviditet!

I söndags var det kalas för vår guddotter som blev ett år. God fika och trevligt sällskap!


Igår började Markus projektet "bygga ut altan". Idag efter jobbet kom mamma och pappa hit och hjälpte till lite. Markus jobbar halvdag imorgon och är ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. Så vi kommer nog hinna med en hel del! Det kommer bli så bra när det blir färdigt. Vi längtar!