/ 2017 /

Midsommar 2017

Natten mellan onsdag och torsdag fick Hailey feber. Nästan 40 grader(!).  Hon hade feber till och från under hela torsdagen. Hon åt alvedon och sov bort nästan hela dagen. Inget ville hon äta heller... drack vatten gjorde hon i alla fall!

När hon gick och la sig för kvällen så var febern borta och hon har varit feberfri sen dess. Sköööönt!

MEN... så kom fredag och det var midsommarafton... Hailey var otroligt gnällig och ville vara hos mig heeeela tiden. Och inte fick man sitta ner med henne, utan man skulle stå upp med henne i famnen. Så det var en tuff afton detta år.
Men vi hann ändå med en 8-kamp (jag kom förvånande nog trea!), åt MYCKET god mat och fick njuta av solen. Vi tjejer gick och la oss vid 00:30. Grabbarna hoppade i bubbelpoolen och gick sen till sängs vid 02-tiden. Barnen hade somnat tidigare under kvällen.

Vi sov över hos svärföräldrarna och vaknade tidigt på lördagen. Hailey ville upp... gnället fortsatte även denna dag. Stackars tjej...

Vi åt frukost och lunch och sen åkte vi hem till oss för att förbereda oss för att åka till min farmor och farfar.
Hailey fick sova en stund och sen åkte vi. Vi blev bjudna på god mat och blev mätta och belåtna även denna dag.
Vid 19-tiden åkte vi hem och Hailey somnade gott.

Under gårdagen var "gamla" Hailey tillbaka. Inget gnäll alls! Hon var så himla glad och pigg. Både jag och Markus blev så lyckliga över det! Även aptiten var som vanligt igen.

Vi hängde hos mina föräldrar hela dagen. Markus och pappa fixade med glasrummet och jag och Hailey pysslade och lekte med mamma.
Vi blev bjudna på en god middag och efterrätt innan vi åkte hemåt igen.

Jag upptäckte också att det har trängt igenom en tand på Hailey, så förmodligen så var det den som spökade dessa dagar.

Vi har nått ytterligare en milstolpe för denna graviditet. Nu är vi nere på tvåsiffrigt. Endast 98 dagar kvar till den beräknade dagen!

Igår märkte jag av att det värkte i fogarna efter att ha burit på Hailey hela helgen. Igår kväll var kroppen helt slut! Men efter en god natts sömn så vaknade jag upp imorse med ingen värk alls.

Jag är förvånad över hur hårt bebisen sparkar och hur bra jag känner dom. Vissa delar av dagen sparkar bebisen uppåt mot revbenen och det känns lite obehagligt. Men det är ju underbart också såklart. 

Nästa vecka åker vi utomlands och blir borta i 2,5 vecka. Jag hoppas att kroppen ska orka med!