/ Barn & familj /

Magsjuka, alla ❤-dag och nyklippt hår!

Vi startade förra veckan med magsjuka. Jag och Hailey! Jag skulle ju till det nya jobbet på måndagen, men efter att ha spytt hela natten så fick jag vara hemma. Markus var i alla fall hemma (som tur var) och kunde serva oss.

En magsjuk 17-månaders är inte det roligaste. Hon kan ju inte direkt säga "nu mår jag illa och behöver kräkas". Så det var kräk överallt... tvättmaskinen gick varm kan jag säga. Nu hoppas vi att det är lååååååångt kvar tills magsjukan är här igen...

Som tur var hade vi bara en "kräkdag". Men vi har varit sega i ett par dagar efteråt. Men till helgen var vi pigga och kunde gå ut och leka! Aptiten var tillbaka (både hos mamma och barn), så vi unnade oss lite gottis också.

Alla hjärtansdag var ju i tisdags och då var vi inte så pigga, så det blev inte mycket firande. Men i lördags överraskade vi varandra. Markus gav mig en ny plattång (min nuvarande har givit upp). Jag blev så himla glad! Och av mig fick Markus sina favoritgodsaker. Han blev glad han också!

Och idag!!! Jag har klippt av mig håret! Jag som har sagt i flera års tid att jag ALDRIG kommer klippa kort. Men nu är det verkligen kort! Jag är jättenöjd! Och håret skickades till en peruktillverkning i Stockholm. Håret känns så fräscht!

Jag hade tid hos frisören klockan 10:00, så mamma var hit och passade Hailey under tiden. När jag kom hem gick vi ut på en promenad så Hailey fick sova. Vi gick förbi en pizzeria och köpte med oss en varsin sallad som vi åt när vi kom hem. Hailey sov under tiden på altan!