/ Barn & familj /

Sammanfattning

Jag och Markus hade det så himla mysigt i lördags. Vi lämnade Hailey hos sin faster vid 10-tiden. Hon blev lite ledsen när vi gick, men vi hörde att det gick bra efter en stund.

Vi kom fram till Täby centrum och började strosa omkring i butiker. Vi hittade en hel del, vilket var roligt! Vi fikade på Espresso house och avslutade dagen med middag på Fridays. En lyckad dag!
Allt hade gått bra för Hailey. Dom hade märkt att hon fortfarande var lite hängig, men dom hade besökt en gård och badat i badkar bland annat. Så hon hade haft det roligt!

I söndags jobbade jag på Willys mellan 9:00 och 17:00. Jag trodde att dagen skulle vara seg, men den gick väldigt fort!

Det blev hämtmat till middag!

Igår jobbade jag på elfirman och dagen flöt på bra. Vi blev bjudna på lunch av en kund och det är alltid uppskattat!
När jag kom hem åkte vi direkt till mina föräldrar för att fira mamma som fyllde år. God middag bjöds det på!

Idag har jag varit lite hängig. Jag har åkt på Haileys förkylning! Så hon och jag har hostat ikapp idag... hon har dock haft mycket energi och velat göra saker hela tiden. Jag hade helst bara velat legat på soffan hela dagen!
Just nu nattar Markus lillskrutt och jag tar det lugnt framför teven!

Vi kan med 100% sannolikhet säga att amningen är över! Jag har inte ammat på över en vecka och Hailey har tagit det otroligt bra. Det har gått drömmande bra. Vi har ju försökt avsluta amningen flera gånger tidigare, men då har det slutat med att vi har givit upp. Hon hade liksom panik! Så vi har väl dragit ut på det.

Men nu kände vi att det verkligen var dags. Och vi lyckades!