/ Barn & familj /

Ja, vi lever!

Det ekar tomt här, jag vet. Helt ärligt så har jag inte haft någon lust att skriva. Motivationen kommer och går förmodar jag!

Hur som helst så har dagarna flutit på. Vi har hälsat på mina föräldrar, firat fyra familjemedlemmar från Markus familj som har fyllt år, umgåtts med vänner och tagit oss ut på promenader. Bara för att nämna lite av det som har fyllt våra dagar.

Jag bestämde mig för att det var dags att klippa Haileys hår och därmed ta bort hockeyfrillan. Riktigt bra blev det. Vilken skillnad det blev! Hon blev så mycket större på någe vis.

Vi lägger projektet "Sluta amma" på hyllan en stund. Som min farmor sa; "Det kommer lösa sig av sig självt".
Huvudsaken är att vi har en nöjd och glad liten tjej!

Nu när höstmörkret har kommit så har vi börjat tända ljus inomhus, och det är så himla mysigt!

De senaste två veckorna känns det som att Hailey har spurtat i sin utveckling. Flera nya ord har hon lärt sig. Hon kan bland annat: mamma, pappa, titta, klocka, jacka, docka, bok, boll, strumpa, nej. Och nam-nam betyder mat!
Hon har börjat klättra på sina egna möbler, eftersom dem är lagom stora för henne. Så man måste verkligen passa henne nu!
Hon "lagar" mat med sitt kök och utrustning och låter sina gäster få smaka. Hon tar även hand om sina dockor genom att bära på dom och pussa och krama dom.
Hon springer till fönstret flera gånger per dag och ropar efter "pappa". Då vill hon kolla ut för att se om han kommer hem. När hon sen får syn på honom så springer hon fort som bara den till hallen och möter upp honom.
Hailey har även blivit mindre blyg. Nu när vi får besök (från folk hon känner) så går hon fram och hälsar och ger en kram.
Vi är väldigt stolta över vår dotter!