/ Barn & familj /

En härlig adventshelg

Igår plockade vi upp Haileys kusiner klockan 9:45. Vi åkte sedan till min mamma där vi lämnade Hailey och fortsatte sedan att köra mot Stockholm.
Vi gav nämligen grabbarna en heldag med oss i födelsedagspresent! Först åkte vi till Ballbreaker där vi körde en 3-kamp. Vi började kampen med ett bilrace med små elbilar.

Efter bilbanan fick vi skjuta mål i en fotbollssimulator. Allting avslutades med en timmes bowling. Jätteroligt, både för oss vuxna och barnen.

Det gick inge vidare för mig i NÅGONTING, men det gjorde faktiskt inte så mycket. Huvudsaken att grabbarna fick pallplats!

När kampen var avgjord åkte vi till Mall of scandinavia där vi skulle se på bio. Dock var det vääääärldens kö in till parkeringen, men efter EN TIMME kunde vi äntligen parkera bilen. Då var det bara en kvart kvar tills filmen skulle börja! Men vi hann! Filmen vi såg hette "Pettsson & Findus - Juligheter". Jag blev så impad över hur välgjord filmen var gjord. Så vackert! Och julig, vilket jag också gillar!

Efter bion åt vi mat på McDonalds och vid 18:30 lämnade vi av ungarna hos sina föräldrar. Jag och Markus åkte vidare till Edsbro där hela familjen väntade.
Medans Markus nattade Hailey, fixade vi tjejer det sista inför julmarknaden. Resten av kvällen spenderades i soffan!

Idag vaknade vi upp till ett härligt vinterland! Vi åt en god adventsfrukost och sen fixade vi i ordning oss. Strax innan 10:30 befann vi oss på julmarknaden och lassade upp våra hemmagjorda godsaker.
Dagen gick fort och vi lämnade marknaden nöjda. Det lilla negativa var väl att det typ blåste snöstorm till och från.

Efteråt serverades det sopplunch hemma hos mina föräldrar. När vi hade fikat åkte vi hem till oss. Vi har packat upp, duschat, Hailey har nattats och nu myser vi i soffan!