/ Barn & familj /

Ännu en mysdag med min mor

Klockan 8:30 vaknade vi idag! Vi klev upp och startade dagen. Efter en stund ringde mamma och frågade om vi ville följa med ner på stan. Hon var nämligen på jakt efter lite nya kläder. Självklart ville vi det!
Så jag gav Hailey lunch, som hon åt ordentligt av. Och snart kom knackade mamma på dörren och då åkte vi iväg!

Vi strosade omkring i butikerna och hittade en hel del. Jag letade inte efter något speciellt, men även jag kom hem med några kassar!
Vi åt en lättare lunch på Espresso house. Hailey fick äta lite av våra smörgåsar och det tyckte hon var gott!

Här är dagens inköp! Jag hittade en klänningsmodell på H&M som var jättefin. Amningsvänlig också! 149 kronor fick jag betala för den, så jag köpte två stycken i olika färger. Jag köpte två nya amnings-bh:ar också. Mina favoriter har verkligen gjort sitt! Helt urtvättade och gör knappt sitt jobb. Så det var behövligt! 
Lite nytt till Hailey blev det också såklart! Man vill ju nästan köpa ALLA barnkläder som man ser! Men man måste hejda sig...

Sen åkte vi hem till oss och mamma var med oss en stund innan hon for till jobbet. Till middag blev det kokt potatis, köttbullar, brunsås och lingonsylt. Gott!

Efter maten åkte Markus till återvinningen för att  slänga lite skräp. Då passade jag på att bada Hailey. Det var ett tag sen vi använde badbaljan. Oj, så roligt hon tyckte att det var!