/ Barn & familj /

Gnällig unge...

Igår provade jag att lägga henne i sin säng igen. Hon sov där i femton minuter, alltså fem minuter längre än dagen innan. Det är ju alltid något!
Ser det inte mysigt ut? Hur kan man INTE vilja sova där?
När hon hade vaknat och jag la henne i vår säng så somnade hon på en gång, utan ens tutten i mun. Vår säng kanske känns tryggare? Efter ett tag ville hon dock snutta en stund och höll handen på mig. När hon hade somnat djupt gick jag ut igen, fast då sov hon i vår säng. När Markus och jag sen gick och la oss provade jag att lägga ner henne i spjälsängen igen. Hon la sig på sidan och somnade. Denna gång sov hon i fyrtio minuter innan hon ville komma till oss!

Hon och jag vaknade vid 7:00 idag. På morgonen har hon bitit i bröstvårtan flera gånger. Det gör sååå fruktansvärt ont! Jag provade att ge henne en flaska med ersättning, men hon vägrade att öppna munnen. Hon visste tydligen vad flaskan innehöll! Vi klev upp och jag gav henne gröt, men det ville hon inte heller ha. Dock var det en annan sort än vad hon brukar äta, så det kan ju vara det.

Hailey har varit gnällig till och från nästan hela morgonen! Jag förstår inte vad det är? Hon fick i alla fall lunch vid 10:00 och hon somnade och sov i typ 10-15 minuter. Nu biter hon på en bitring och verkar nöjd. Får se hur resten av dagen går!