/ Barn & familj /

Vilken dag var det nu igen?

Ärligt talat. De senaste dagarna har jag fått kolla i kalendern för att se vad det är för dag! Dagarna bara flyter ihop. Alla dagar börjar kännas som helgdagar och tvärtom.
Men det är skönt att inte dagarna spelar någon roll. Vi är lediga och gör precis vad vi vill, NÄR vi vill.

Idag efter att Hailey hade fått i sig lite lunch, så åkte vi till mina föräldrar. Där har vi varit hela dagen! Vi fick fika när vi kom och sen har det busats med lillskrutt. En tupplur blev det både för henne och mig också. Jag blev visst lite trött när jag skulle lägga henne. Men det var skönt att få vila ögonen lite!

Vi blev bjudna på en grekisk middag som smakade sååå bra. När vi hade fått i oss lite efterrätt åkte vi hemåt.

Hailey har (tyvärr) börjat krångla lite igen nu när vi ska åka bil. Hon gallskriker tills hon nästan kräks! Och då försöker vi ändå tajma våra bilturer med hennes sovstunder...

Idag när vi åkte hem från mamma och pappa så var det bara skrik och grin. Jag tog fram mobilen och satte igång Babblarna. Det brukar funka en stund i alla fall. Hon höll själv i telefonen och tittade. Efter en stund ser jag hur greppet om telefonen börjar släppa och att ögonlocken blir tyngre och tyngre. Hon somnade! Det trodde jag aldrig.
Idag tackar jag Babblarna för att Hailey blev lugn, avslappnad och till slut kunde få ro att somna.

Dock hann hon bara sova i knappt fem minuter innan vi skulle ur bilen och in på Willys och handla. Men det blev ändå ganska bra, för då var hon fortfarande trött när vi kom hem och kunde nattas på en gång.

Jag och Markus hyrde en film som vi såg klart på för en stund sen. En film som fick oss att skratta otroligt mycket!
Jag har precis gått och lagt mig i sängen. Det är så gosigt att ligga bredvid Hailey! Så jag passar på att sno åt mig av lite extra gos innan Markus kommer.