/ Barn & familj /

Onsdagshäng med efterlängtade kompisar

Trots huvudvärken och tröttheten så kunde jag inte somna igår. Såååå irriterande... Lång tid tog det, men till slut somnade jag i alla fall.

Jag och lillskrutt klev upp vid 8-tiden och då åt vi frukost. Idag blev det havregrynsgröt med blåbär. Väldigt gott!

Efter tandborstningen gick vi och lekte i Haileys rum. Hon går nu hela tiden! Jag skulle gå till köket en snabbis och när jag är där så hör jag hur hon stampar och ser henne ståendes i dörröppningen till sitt rum. Sen gick hon hela vägen till mig i köket. Så himla duktig!

Vid 10:45 var det dags för en tupplur. 45 minuter blev det och precis då kom Malin och Milthon på besök!

Ungarna har lekt massor! Och vi vuxna hann med en hel del snack. Det var så trevligt. Vi har haft ett uppehåll med våra träffar nu under sommaren. Annars sågs vi minst varannan vecka. Och det ska vi fortsätta med nu under hösten!

Till fikat bjöd jag på ett fruktfat med digestivekex och vaniljkvarg till. Jättegott! Vid 15:15 åkte dom hem till sig och Hailey fick ta sig en liten vila tills Markus kom hem. Hon var sååååå trött!

Jag fyndade dessa idag på en köp-och-sälj-sida. 200 kronor fick jag ge för dom. Jag fick även en jacka på köpet, men jag vet inte riktigt om den passar till Hailey. Vi får se!

Just nu sover barnet och jag sitter i soffan. Markus ska snart åka iväg med svågern och försöka skjuta vildsvin!