/ Barn & familj /

En trött Emelie...

Tyvärr har det varit dåligt med uppdatering här! Jag mår fortfarande inte helt hundra, och jag måste nog faktiskt skylla lite på det. I vanliga fall så brukar jag passa på att blogga när Hailey sover, men nu har jag passat på att sova då istället. Jag har varit toktrött! Jag ligger just nu bredvid Hailey i sängen som har somnat för dagen, och jag skulle faktiskt kunna göra detsamma. Men jag tänker pallra mig ur sängen och umgås lite med min karl!
Igår var vi till BVC för sjumånaderskontroll. Allt såg bra ut. Hon väger fortfarande drygt 9 kg, men har vuxit på längden. Så nu har hon blivit 68 cm! Jag fick lite råd och tips om hur jag ska göra med maten med Hailey. Hon ammar ju fortfarande, och äter utöver det endast lite matpuré till lunch. Det är dock ingen brådska, men det är bra att veta hur vi ska gå tillväga. Hailey är ju ganska kräsen med mat, och hon ÄLSKAR tutte! 
Vi ska i alla fall satsa ordentligt nu på matintroduktion, så får vi se om vår lilla dam gillar det eller inte!
Igår kväll var bjudna hem till svärföräldrarna på middag. Mycket trevligt och väldigt god mat! Mysa med sina kusiner hann Hailey göra också. Hon har blivit en stor favorit! 
Vi spelade TP och strax innan 23:00 var vi hemma. Då hade vi en redigt trött unge som nästan skrek efter sängen. Hon slocknade på två sekunder!
Idag har vi varit på dop för lilla Milthon! Det bjöds på fika efteråt och självklart åt man sig mätt på en massa sötsaker. Hailey var så duktig och var bara lite gnällig mot slutet. Hon var supertrött och somnade när vi satte oss i bilen och styrde hemåt. Innan vi åkte hem så stannade vi och köpte hämtpizza som vi sen åt framför teven. Hur gott som helst! Nu är man dock VÄÄÄLDIGT mätt...