/ 2012 /

Det ordnar sig, det ordnar sig...


Precis som statusen säger så; ordnar det sig alltid i slutändan. Jag glömmer alltid bort det och oroar mig i onödan. Förra veckan började inte så bra. Min MacBook ville inte fungera, trots ett nyinköpt batteri. Min iPhone dog och ville inte återuppstå. Min bil höll på att falla sönder, och med en besiktning inom en snar framtid gjorde inte det mig lugnare.

Men veckan gick och idag kan jag gladeligen berätta att jag har fått ett nytt (fungerande) batteri till min laptop. Jag har fått en sprillans ny iPhone. Och bilen lämnades idag in till verkstaden för att fixas. Så det känns ganska bra just nu.

Jag har varit ledig igår och idag och jag har spenderat min lediga tid åt att titta på Gilmore girls. Under mellandagsrean köpte jag hela samlingsboxen och jag har redan kommit halvägs på den tredje säsongen. Den serien är så bra. Rolig, romantisk och allvarlig på samma gång!

Jag har även påbörjat mitt bokprojekt. Jag fick en idé igår kväll och började skriva en dialog som jag ska bearbeta lite nu tänkte jag. Väldigt spännande!

För två veckor sedan (på måndagen) påbörjade jag mitt nyårslöftet om att gå ner i vikt. Jag har laddat ner en app som heter Shape Up och som går ut på att man ska äta ett visst antal kalorier varje dag. Under två veckor har jag gått ner 4,1 kg, vilket jag tycker är riktigt bra. Jag har även börjat promenera. Jag känner mig mer motiverad än någonsin!

Nu blev det här ett sånt där tråkigt, långt inlägg. Men jag kände bara för att skriva av mig, och berätta att jag är på banan igen. Och jag tänker fortsätta hålla mig där!

Vi hörs snart igen!