/ 2010 /

Eurovision song contest 2010
Tom Dice - Me and my guitar. Så fort han började sjunga fick jag rysningar längs ryggraden som fortsatte upp i hårbotten. Hans röst alltså... Jag smälte! Jag hoppades att han skulle vinna och ringde därför två gånger och röstade på honom. Han slutade på 6:e plats.


Jon Lilygreen and the Islanders - Life looks better in spring. Det här är en låt som också åkte rakt in i hjärtat på mig. Hans röst känns så säker och trygg genom hela låten. När det är så är det bara att luta sig tillbaka och njuta, och det var exakt det jag gjorde!

Petr Nalitch - Lost and forgotten. För mig var det här en sån där låt där man tar sig en kisspaus, hämtar mer dricka från köket eller börjar knappa på mobilen. Alltså så tråkig att man gör något annat istället för att titta på framträdandet. DÅ är den inte bra...Daniel Diges - Algo Pequenito. Han har en grym sångröst, men vad är det med låten? Jag förstår inte vad cirkusartisterna som är med på scenen har med låten att göra (antagligen något med låttexten kanske?). Det mest tråkiga var mannen som kom upp på scenen och distraherade hans framträdande. Men han ska ha en stor eloge till att inte bli berörd av vad som hände. Han bara körde på! Det är så tråkigt när folk ska hålla på och förstöra för andra.

Såg du på Eurovision song contest igår?