VÄLKOMMEN!
Mitt namn är Emelie och jag är född 1990. Jag har ända sedan jag var liten älskat julen. För 10-15 år sedan var nästan all fokus på julklapparna under granen och att skriva önskelistor. Men ju äldre jag blev, desto mer kunde jag uppskatta allt annat som hör julen till. Musiken, maten, värmen, pyntet, stämningen. Bara för att nämna några exempel.
2011 startade jag den här bloggen och även det här åretkommer Du få följa med mig och se hur jag förbereder mig inför den stora högtiden. Jag kommer baka, ge tips, visa bilder och mycket mycket annat!

Jag hoppas att Du ska trivas hos mig och att jag kan sprida lite julstämning till dig som läser!

G O D J U L !

Kontakta mig: emelieschristmas@hotmail.se

Här är en rubrik

Här har vi några textrader som inte bildar någon vettig mening men som jag skriver ändå. Här har vi några textrader som inte bildar någon vettig mening men som jag skriver ändå. Här har vi några textrader som inte bildar någon vettig mening men som jag skriver ändå. Här har vi några textrader som inte bildar någon vettig mening men som jag skriver ändå. Här har vi några textrader som inte bildar någon vettig mening men som jag skriver ändå. Här har vi några textrader som inte bildar någon vettig mening men som jag skriver ändå. Här har vi några textrader som inte bildar någon vettig mening men som jag skriver ändå.


Kommentarer
Emelie - EMELIESPLACE

Här är en kommentar

DATUM: 2011-08-23 | TID: 18:43:23
Bloggadress: http://emeliesplace.blogg.se/
Emelie - EMELIESPLACE

Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh. Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh. Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh. Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh. Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh.

Svar: Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh. Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh. Såhär kommer kommentarerna se ut när allting är färdigt! Jag tror mandkhklash lksahdlk dlkhjlsakdh.
Emeliesplace

DATUM: 2011-08-23 | TID: 18:48:43
Bloggadress: http://emeliesplace.blogg.se/
Emelie - Emelies Christmas

Hej

DATUM: 2012-11-26 | TID: 04:21:26
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback