/ 2018 /

Nedräkningen har börjat

På måndag börjar inskolningen för vår lilla plutt. Eller lilla kanske man inte kan säga längre? Hon börjar bli så stor... hon förstår så mycket. Mycket mer än vad man tror! 
Helt ärligt så tror jag att hon kommer trivas i förskolan. Det är nog jag som har en hel del separationsångest. Nu ska jag förlita mig på att några andra ska ta hand om mina barn, större delen av dagarna. Jag kommer verkligen sakna att spendera så mycket tid med dom...

Och om tre veckor (idag) är jag inne på min sista föräldraledighetsdag (långledig då alltså). Sen börjar det nya jobbet!
Jag och Markus är så taggade på att få in mer pengar på kontot! Vi har satt upp ett mål när vi vill börja bygga hus (om ca 1,5 år) och då kommer vi hinna spara mycket pengar tills dess. Det ser vi fram emot!
(null)
Idag gjorde Hailey en ljuslykta på förskolan! 
(null)
Morgonfika innan förskolan!
(null)
Igår karvade vi en pumpa och ställde vid ytterdörren.
(null)
Jag torrostade pumpakärnorna med hickorysalt. Mums!
(null)
I lördags åkte vi till Edsbro där vi mös med mamma och pappa till söndag.
(null)

(null)
Vi bakade lussebullar!
(null)
Hailey älskar att dega!
(null)

(null)

(null)
Chokladmuffins gjorde vi också!
(null)
I fredags var vi hem till Rebecca och Robin för att fira att Rebecca och Tyler fyllde år.
 
/ 2018 /

Here we go again

Då var det en vecka sen sist. Mina känslor som jag beskrev lite ytligt i föregående inlägg har varit lite lugnare. Vilket är skönt. Men då och då trillar tankarna dit igen och känslorna kommer därefter. Jag ska försöka att inte ha negativa tankar, utan tänka positivt istället. Får se om det funkar!

Annars så går dagarna verkligen så himla fort! De senaste dagarna har jag lagt ut saker till försäljning och börjat planera för vår lilla "renovering". Vi har bestämt att tjejerna ska få sova i varsitt rum och att det lilla rummet blir Haileys egna (med pysselhörna osv). Det större sovrummet kommer Michelle sova i, men det kommer även vara där det mesta av leksakerna kommer vara. Vi ska måla om båda rummen och uppdatera möbler och andra detaljer. Det ska bli roligt att sätta igång!

(null)
Hailey blir alltid så sur när det är dags att gå hem från förskolan. Och idag var hon argare än någonsin! Och hon var arg hela vägen hem... men efter att vi hade dukat fram lite mellis och hon fick se sitt favoritprogram på tv så blev hon på bättre humör!
(null)
En nyvaken Michelle efter lunchvilan.
(null)
Dagens lunch!
(null)
Alla ska vara med!
(null)
Ibland går det bra att leka tillsammans. Och ibland inte alls lika bra. Haha!
(null)
Årets skolfoto!
(null)

(null)
Morgonmys!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

/ 2018 /

Vill bara stoppa tiden.

Om tre veckor har vi börjat Michelles inskolning på förskolan. Om fem veckor arbetar jag min första dag! Jag har så blandade känslor inför allting. Glad, ledsen, orolig, nervös, pirrig... bara för att nämna några. Men en sak är säker; jag vill stoppa tiden just nu. Jag vill ha mer tid med barnen! Jag älskar våra morgnar tillsammans. Hailey lämnas sedan på förskolan och jag och Michelle har egentid fram tills det är dags att hämta. Dagarna går så fort...

Nu bjuder jag på lite bilder från den gångna veckan!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I söndags åt vi middag hos min farmor och farfar.
(null)

(null)
Rebecca, Robin och grabbarna var hit på middag i lördags!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)