/ 2018 /

Mycket för denna mamma

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Det är mycket som händer. Dagarna bara flyger iväg. Jag försöker att inte lägga mig alldeles för sent på kvällarna (prioriterar sömn!), så bloggen hamnar lite i skymundan tyvärr...

Igår blev Michelle sju månader! Månaderna bara tickar förbi... hon äter riktig mat nu! Och älskar det verkligen. Hon VÄGRAR dock att dricka någonting ur flaska. Vi hade velat att hon skulle kunna dricka lite vatten till varje måltid. Men istället får vi avsluta måltiden med lite amning! För vätska vill jag att hon ska få i samband med maten.
Michelle är oftast glad och nöjd. Hon gillar att leka med snören och att gunga. Några försök på att krypa har inte kommit än! Men sitta gör hon stadigt sen en tid tillbaka. Hon vill gärna stå upp!
Hon har storlek nr 5 i blöjor och storlek 74 i kläder. Det är ingen kontroll på BVC denna månad, men i juni blir det en 8-månaderskontroll.

Igår var vi på utvecklingssamtal med Hailey. Allt var hur bra som helst. Inga problem alls! Hon älskar förskolan och det märks. Hon har fått en bästa kompis som heter Vera och gillar alla aktiviteter som görs. Både jag och Markus blir så stolta över vår stora tjej...

Idag har vi varit och sålt min lilla vita Ford KA till en bilfirma. Vi har tyvärr ingen parkeringsplats för den. Därför tog vi beslutet att sälja den! Det gick lätt och smidigt, och vi fick mer pengar för den än vad vi trodde.

Nu är vi långlediga hela familjen. Imorgon ska vi fika hos både svärföräldrarna och svägerskan. På fredag ska Markus till Uppsala på eftermiddagen. På förmiddagen tänkte vi försöka göra lite ärenden. På lördag ska Markus vara i skogen större delen av dagen. Linus och Angelica kanske skulle komma över en liten stund. Och söndagen ser just nu ganska oplanerad ut! Fint väder verkar det bli i alla fall!

(null)

(null)

(null)

Vi har njutit mycket av vår altan nu när det har varit så fint väder!

(null)

Plockade blommor med mormor i lördags!

(null)

(null)

(null)

Så fin!!! Men efter en stund åker toffsen av... det är ingen toffstjej vi har!

Morgonmys i soffan!

(null)