/ 2018 /

Trötta föräldrar!

Man känner verkligen att man skulle behöva sova lite extra... Hailey vill ju upp 5:00-5:30 VARJE morgon. Ibland blir det senare, ibland tidigare. På helgerna så brukar jag och Markus få en varsin sovmorgon. Men man hör ju ändå när den andra går upp med Hailey. Hur som helst så får man i alla fall ligga och dra sig en stund! Men mer sömn per natt skulle inte vara helt fel.

Veckan har tuffat på i ett bra tempo. Längtan efter fredagen (och Angelicas ultraljud) har varit stor. Imorgon ska vi få reda på om det är en pojke eller flicka! 
Och på lördag ska Angelica komma hit eftersom att Linus ska iväg på en resa till fjällen. Förra helgen var Angelica hit också, och vi hade planerat en kväll med systermys och finalen av melodifestivalen. Men det slutade med att Angelica fick magkatarr och hade ont heeeela kvällen. Stackars lillasyster. Som tur var så hade värken försvunnit under natten! Vi hoppas på en mysigare helg denna gång!

Annars så har veckan sett ut som vanligt. Lite jobb om dagarna när Michelle sover, gos framför teven, lämning och hämtning av Hailey, förbereda middagen, plocka och städa osv...

Imorgon ska Hailey och hennes kusiner hämtas av sin farmor. Jag tror att det först skulle bli en fika på stan och sen ska dom åka hem till deras hus där dom också ska spendera natten. Bävar redan nu över hur tomt det kommer kännas att inte ha Hailey hemma. Men jag vet att hon kommer ha det så himla roligt!
Ett plus är väl att jag och Markus (förhoppningsvis) får sovmorgon på lördag!
Michelle har blivit så stadig!

(null)

(null)

(null)

En morgon här i veckan ville Hailey kramas och mysa i min famn.

Morgonmys med systrarna Mützell!

Hailey älskar att sjunga! Här har vi en låda med olika brickor med motiv på. Sen är det bara att sjunga en låt om vad som är på bilden!

(null)

(null)