/ 2018 /

Ny vecka!

Förra veckan måste jag erkänna var tuff. Både jag och Markus fick mindre sömn i och med att Hailey vaknade vid 5:00 och ville upp. Så vi har varit otroligt trötta!
I fredags var vi bjudna hem till svärföräldrarna där vi blev bjudna på en god middag. Hailey tyckte att det var roligt att få leka med farmor och farfar! När barnen hade somnat spelade vi kort och pratade. Det var sååå trevligt. En sån där kväll där man hade kunnat sitta och prata hela natten. Vi kom hem 00:50 och då tog det en stund innan vi alla hade somnat. Och på morgonen så vaknade ju Hailey tidigt såklart... 
Hela lördagen var vi trötta! Man kände sig nästan lite bakfull. Så dagen var LUGN! Det var väldigt skönt att få lägga sig i sängen sen på kvällen kan jag säga...

Igår när jag vaknade kände jag mig faktiskt utvilad! Skönt! Under dagen så städade vi och tvättade. Jag satte igång en stek på spisen som vi åt till middag. Barnen fick bada efter att maten var uppäten. Och sen nattas! Hailey som inte hade fått någon lunchvila somnade strax efter 18:00. Hon hade varit sååå gnällig och grinig på eftermiddagen. Ingenting var bra! Så vi förmodar att det är ett tecken på att hon fortfarande förmodligen behöver en vilopaus under dagen. 

Idag har jag och Michelle varit till BVC för femmånaderskontroll. Allt såg fint ut med både vikt och längd. Detaljer om detta kommer i ett inlägg senare i veckan. Det var dessutom dags för en till omgång med vaccinsprutor. Även det gick bra! Hon var ledsen i ca 20-30 sekunder och sen kunde man distrahera henne med en leksak. Det återstår att se om hon får någon biverkning!
Hjälper till att plocka ur diskmaskinen.

Lillasyster drar i håret!

Kläder i storlek 98/104 till Hailey!

Hailey växer som bara den så kläder i storlek 98/104 införskaffades!

Michelle följde med mig ner på stan en dag för att jag var på jakt efter bh:ar till mig! Som alltid när man letar efter något specifikt så fanns det inget som passade mig... det var barnen som fick grejer istället!

Mysa i sängen med paddan!