/ 2018 /

När man inte vill att en helg ska ta slut...

Vilken fantastisk helg vi fick allihop! Fredagen startades med att jag och Michelle lämnade Hailey på förskolan klockan 9:00. När vi kom hem städade jag lite och skrev ihop en inköpslista för den kommande veckan.
Hela dagen kändes lite som att man väntade på att jultomten skulle komma med ett paket som man har gått och klämt på, men inte vetat vad det har varit inuti! 14:30 skulle Angelica och Linus på rutinultraljud och vi skulle äntligen på veta om det var en flicka eller pojke!
Strax efter 14:00 åkte jag, Markus och Michelle för att veckohandla och strax innan 15:00 ringde telefonen. Jag ska bli moster till en liten tjej! Vilken lycka! Våra flickor ska få en tjejkusin! Och tänk så mycket hon kommer få ärva! Nu längtar vi som bara den till augusti.
Innan vi åkte hem så stannade vi till på Kappahl för att köpa en liten present till den kommande bebisen. En pyjamas, body och byxor blev det!
Hailey hade blivit upplockad av sin farmor och sina kusiner efter förskolan. Oj, så roligt hon hade haft. Dom fikade på stan, målade, mös, busade! Och övernattningen hade gått hur bra som helst.

På lördagen hoppades jag och Markus på att ÄNTLIGEN få en sovmorgon. Men då vaknade Michelle 5:00!!!! Och vägrade somna om... så himla typiskt! Men, men!
Vi klev upp, åt frukost och fixade oss. Strax därefter kom Angelica och sen åkte vi till svärföräldrarna för att hämta Hailey.
När vi kom hem åkte jag, Angelica och tjejerna ner på stan för lite shopping. Angelica var sugen på bebiskläder! Och kläder blev det! Även jag hittade lite småsaker till mina tjejer. Vi bestämde oss för att ta en fika/lunch på Espressohouse, men då blev det KAOS. Två hungriga/trötta barn var ingen bra kombination. Så vi slängde i oss det vi hade köpt och åkte hem. Ungarna somnade direkt i bilen!
Resten av kvällen var sååå mysig. Jennifer kom över på middag och sen satt vi tjejer och pratade fram till ca 21:00. Då gick Jennifer hem! Jag och Angelica satte oss i soffan och tittade på Wahlgrens värld! Sen kröp vi ner i vår säng och pratade till 23:30. Då kände vi att vi var tvungna att sova, i och med att morgonen förmodligen skulle bli tidig. Men jag hade kunnat prata hela natten!

Söndagen var lugn. Vi var trötta allihop. Angelica åkte hem strax innan lunch och sen gjorde vi inte mycket alls resten av dagen!

Idag vaknade Markus och var dålig. Han hade sprungit på toaletten under natten, så han stannade hemma. Jag fixade barnen och lämnade Hailey på förskolan och stack sedan till kontoret. Jag var tillbaka runt 11:30!
Nu ikväll när barnen var nattade så passade jag på att jobba. Jag fick såååå mycket gjort! Hur skönt som helst... Markus mår bättre och ska till jobbet imorgon. Förmodligen så var det något dåligt han hade ätit dagen innan!
Jag har nog inga direkta planer för morgondagen! Vi tar dagen som den kommer.
Hailey busar i sängen innan läggdags! Och lillasyster tittar på.

Världens bästa syster och moster!

(null)

Angelica tog några söta bilder på Michelle!

Två bananer slank ner när vi var nere på stan.

Haileys farmor njöt till fullo av allt mys!

Pannkaksfrukost hos farmor och farfar!

Mitt syskonbarn! ❤️

Michelle har blivit så stadig när hon sitter!

Michelles favorit just nu är gröt med katrinplommonpure. Matiga rätter går inte hem riktigt än...

Mycket skulle med till Haileys farmor och farfar!

(null)


#1 / / Jennifer:

Tack för en supermysig kväll! Ni har en sådan fantastisk familj och inbringar sådan lugn. Kram ❤️