/ 2018 /

Michelle, fem månader!

Har vår lilla minsting blivit FEM månader?! Det känns som att hon föddes för en vecka sen! Tiden går otroligt fort med småbarn...

Denna månad har vi börjat introducera mat. Hon har fått smaka lite såser, gröt och puréer. Allt går inte hem, men det slinker ner i alla fall. Det är roligt att se hennes reaktion när hon får något i munnen. Grimaserna är ju för skojiga ibland!

Nu den senaste veckan har vi börjat öva på att sitta utan stöd. Ofta tappar hon balansen och tippar, men övning ger färdighet! Och hon har redan visat att hon har blivit starkare i ryggen.

Michelle inspekterar allt väldigt noggrant. Speciellt saker som hon har i händerna. Och ALLT ska in i munnen. Ligger hon på rygg så vill hon gärna hålla i sina fötter!

Två tänder har hon i underkäken. Inga fler verkar vara på ingång just nu!

Blygheten som hon har visat för personer som inte är jag, Markus eller Hailey, har faktiskt blivit lite bättre. Helst så vill hon vara hos mig, men det går bättre och bättre med andra också.

När Michelle är trött så gnuggar hon sig i ögonen och gnussar mot bröstet på den hon är hos. Så himla söt!

Hon har storlek nr 4 i blöjor och storlek 68 i kläder. Jag tror faktiskt att vi under denna månad kommer byta klädstorlek! Men vi får se helt enkelt. 
På kontrollen på BVC i måndags visade vågen 7600 gram (+615 gram) och hon var 63,5 cm lång (+2,3 cm).

(null)

(null)

(null)

(null)