/ 2018 /

Mot årets påskfirande!

Så mycket traditionellt påskfirande kommer det nog inte bli för vår del i år. Vi kommer istället bo en stuga utan varken el eller rinnande vatten. Laga mat på vedspis eller öppen eld, åka skoter, pimpla, förhoppningsvis njuta av lite sol, äta en massa gott, spela spel, prata och bara njuta av vad fjällen har att erbjuda. Ja ni hör ju!
Imorgon startar bilresan mot Jämtland. Jag har inte varit direkt nervös inför bilresan, eller hela resan över huvudtaget. Men idag började varningsklockorna ringa. Hailey har haft en liten förhöjd temp, samt slemhosta. Michelle har varit lite smågnällig, och tagit mycket på ena örat (tänker då kanske öroninflammation?!). Väldigt mycket amning idag dessutom.
Vi har laddat upp med alvedon, bisolvon och nässpray som åker med i väskan. Det återstår att se om vi behöver använda det eller inte.
Vi hoppas i alla fall att bilresan och dagarna där uppe går bra! Jag kanske hinner uppdatera något under resans gång.
(null)

(null)

Michelle är inne i en period där LAPPAR är det bästa! På kläder, leksaker, haklappar, handdukar, you name it! Hon hittar dom! Och in i munnen och snuttas på ska dom.

Imorse hade tjejerna mys framför teven. Dockorna var med såklart!

Det är alltid så mysigt att få krypa ner och lägga sig bredvid sina barn! Vi älskar att samsova. Vi alla sover bäst så!

Detta blir Haileys "påskpresent" från oss. Det kommer hon få när vi har kommit fram till stugan!

(null)

Mycket amning och närhet har det varit idag. Jag hade egentligen tänkt packa det mesta under dagen, men det fick bli att mysa istället. Och packa hann jag och Markus göra nu under kvällen!

/ 2018 /

Ännu en helg är förbi!

Igår vaknade vi tidigt som vanligt. Vi åt frukost och jag passade på att städa lite innan jag hoppade in i duschen. Strax innan 11:00 kom min mamma och Hailey fick äta lunch. 11:30 satt vi i bilen och åkte till Angelica och Linus.
När vi kom fram åt vi lunch (sushi). Ca 15:15 gick jag, mamma och Angelica till tunnelbanan som skulle ta oss mot Rival där vi skulle se Pernilla Walhgrens show. Vi mötte även upp min och Angelicas faster som också skulle följa med.
Vilken show! Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Toppenbetyg alltså. Runt 18:15 var showen slut och vi åkte hemåt.
Markus och Linus hade tagit hand om barnen och det hade gått bra. Michelle hade blivit lite gnällig och ledsen (förmodligen på grund av trötthet), men han fick henne att somna efter en stund. Så skönt att det gick hyfsat smärtfritt!
Sedan styrde vi bilen hem mot Norrtälje!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

/ 2018 /

Friday!!

Denna vecka har återigen gått i ett rasande tempo. Det känns inte som att man har gjort något! Jag har passat på att städa, tvätta, vika tvätt, jobbat! Och gosat med Michelle såklart.

Helgen hoppas jag kommer bli bra! Idag ska vi handla lite när Markus och Hailey kommer hem. Jag tror att Markus behövde solglasögon också. Kvällen kommer förmodligen innehålla mys i soffan med något gott att äta. Sen bums i säng!
Imorgon efter lunch kommer mamma hit och då ska vi åka allihopa till Angelica och Linus. Tanken är att jag, mamma, Angelica och min faster ska gå på Pernilla Wahlgrens show. Markus och Linus ska alltså passa barnen under tiden. Hoppas att allt ska gå bra. Framförallt med Michelle! Det återstår att se...
Syskonbus!

Morgonmys med sin filt som farmor Terrilyn har stickat!

Michelle sitter stadigt nu! Ett fåtal gånger tippar hon. Så duktig!

Igår morse snodde hon min macka! Den såg nog godare ut.

Jag fick prova göra en fläta på Hailey häromdagen! Dock fick den inte vara kvar länge. Hon gillar nämligen INTE att ha uppsatt!

I veckorna får vi uppdateringar via förskolans app om hur Hailey utvecklas osv. Så himla roligt!

Idag har jag plockat bort Michelles kläder i storlek 68 och tagit fram kläderna i storlek 74! Stora tjejen!