/ 2018 /

Framme på Gotland!

I natt klockan 01:50 ringde alarmet. Då var det dags att klä på sig, borsta tänderna och packa in det sista i bilen. Vid 02:15 stoppade vi in ungarna i bilen och åkte mot Nynäshamn! 
Där mötte vi upp Alexandra, Rickard och Lexie och ställde oss sedan i kö för att invänta båtfärjan. Småtjejerna sov under hela bilresan, men vaknade när vi stod och väntade på båten. Och det tyckte Hailey var spännande!
04:50 avgick båten från hamnen och styrde mot Gotland. Strax innan 9:00 var vi framme vid huset som vi ska bo i. Det är verkligen så himla fint här! Så fräscht och snyggt! Här kommer vi nog trivas. Men jäklar va torrt det är här! Ännu torrare än hemma... det råder vattningsförbud från och med idag dessutom...
Just nu är jag och Alexandra hemma med Michelle och Lexie (försöker vila lite). Dom andra är och handlar! Snart blir det lunch och förmodligen hänger vi här vid huset resten av dagen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Spännande att titta på när båten kom i land!
(null)

(null)

(null)
En vacker soluppgång fick vi se också!
(null)
Full rulle på alla ungar! Michelle sover just nu i alla fall och det behöver hon verkligen...
#1 / / Carola:

Vilka härliga dagar på Gotland!:)
Huset ser jättefint ut, vart har ni hittat det?:)
Ha det fint!

Svar: Ja, det var helt fantastiskt! Huset ligger i närheten av orten Slite. Om du söker på ”Broby Mark & Fastigheter AB” på facebook så finns huset där. Huset heter ”Villa september” ☺️🌸
Emeliesplace