/ 2018 /

Ytterligare en helg är förbi!

Helgen har varit fantastisk. I fredags var Hailey ledig från förskolan så då blev det mys hela dagen. När Markus kom hem åkte vi allihop och veckohandlade. Sedan hem och äta mat och sen nattning av tjejerna. Resten av kvällen tittade vi på TV!

I lördags åkte vi till Leo’s lekland på förmiddagen. Vi var där när dom öppnade (10:00) och var där i nästan två timmar. Hailey tyckte att det var så himla roligt. Det var så kul att se glädjen i hennes ögon efter varje tur i rutchbanan! Efteråt stannade vi till på Max och käkade lunch.
Därefter mötte vi upp Angelica och Linus som gjorde sällskap med oss och åkte mot Norrtälje. Vi åt gott och spelade kort hela kvällen. En massa prat hanns med också såklart! Runt 23:30 rundade vi av och gick och la oss. Vi älskar att ha dom hos oss!
Igår vaknade vi (läs Hailey) tidigt och då dukade vi fram en god brakfrukost. Resten av dagen gjorde vi inte mycket alls. Vi tittade på TV, Hailey ville busa och till lunch åt vi McDonalds.
Klockan 16:00 var vi bjudna hem till farmor och farfar på middag. Det bjöds på hare som smakade såååå gott! Galet mätt blev man efteråt.

Idag har dagen sett ut dom den brukar varje måndag. Jag och Michelle var till jobbet ett par timmar, sen hem för att hämta Hailey. Vid 16:00 kom Markus hem och då åt vi middag. Sen blev det dusch/bad för hela familjen. Efter det nattades barnen och sen en lugn kväll i soffan.
Lycklig tjej! Både jag och Markus blev så svettiga av att springa efter Hailey.

Michelle fick vara med i bollhavet också!

Leo’s lekland.

Leo’s lekland.

Leo’s lekland.

Sällskapet när man är på toa! 😂

Extra långt morgonmys i fredags!

Idag, efter att vi hade varit på kontoret.