/ 2018 /

Veckan som varit

Den här veckan har varit fylld med förhoppningar, förväntningar, lite rädsla och nyfikenhet. Vi har pratat mycket med vår bankkontakt (bästa servicen!) och vår mäklare. Vi fick lånelöfte för ett hus som vi var och tittade på idag. Så vi var lite pirriga! Kanske det skulle bli vår tur att få ett hus nu?
För det första; när vi kom fram till huset så var det såååå mycket folk. Redan då drogs förhoppningarna ner om att få huset. Men, men. Vi tittade i alla fall! Det fanns en fin lekstuga på tomten där vi vet att barnen skulle leka hela somrarna. Vi gillade även övervåningen som skulle fått bli tjejernas egna del av huset. Men det var i princip det som var positivt. Sen var det sååååå mycket att göra! Vi hade budgeterat för att renovera köket och badrummen. Men sen fanns det så mycket annat som behövdes fixas och gå igenom. Så det skulle säkert gå på 500 000 kronor, minst. Så vi beslutade oss för att inte vara med på budgivningen. Vi får fortsätta leta. Till våren brukar det trilla in hus på hemnet! Vi håller ögonen öppna.
Och det känns även tryggt att banken vill ge oss ett lånelöfte trots att jag är föräldraledig!

Vad har vi gjort annars i veckan? Jag har städat en del. Sålt lite prylar och gått igenom vår ekonomi ordentligt. Hailey har ju gått på förskolan såklart, och det älskar hon. Just nu har vi en period där hon grinar när vi måste gå därifrån. Men då vet vi i alla fall att hon trivs!

Och juste! Sen har ju Angelica och Linus äntligen gått ut med nyheten att dom ska få barn. Jag ska bli moster! Och tjejerna ska få en kusin! Så himla underbart. Jag är så lycklig och glad för deras skull. I början av augusti är det beräknat att plutten dyker upp! Nu har man något att längta till!

Michelle fick ont i magen häromdagen så när det var över så blev hon helt slut. Men sen dess har hon varit som vanligt!

Detta tycker Hailey är supermysigt!

(null)

Hailey är så duktig med Michelle. Hon tycker om att pussas och kramas. Och är Michelle ledsen så går hon fram för trösta henne. Finaste storasyster ❤️

(null)