/ 2018 /

När allt känns så mycket lättare

I onsdags kväll släppte tyngden från mina axlar på riktigt. Nu kan jag äntligen se slutet. Jag ska hjälpa till med att förflytta företaget jag jobbar på just nu, till den firma som nu har köpt upp det. Sen är jag föräldraledig till 100%! Jag är verkligen så lättad. Jag har redan nu känt hur mycket gladare jag är. Och framförallt mindre stressad. Det här året ska jag njuta av ALLT!

Torsdagen var väldigt lugn. Jag och Michelle var hemma och varvade sovstunder med amningspauser. Sådana dagar behövs också!
Igår var Hailey ledig! Vi dansade mycket till Babblarna och hon visade hur man skulle göra. Hailey och jag bakade chokladmuffins också. Till middag gjorde vi en älgfilé i ugnen, klyftpotatis och svampsås. När barnen hade somnat tittade vi på "På spåret" och sen kröp vi till sängs faktiskt.

Idag var morgonen lugn. Strax innan 13:00 blev Hailey upplockad av sina kusiner och Rebecca och Robin. En tripp till badhuset skulle det bli! Jag, Markus och Michelle veckohandlade under tiden.
Hailey hade haft det så roligt och berättade om allt som hade hänt. Tänk att hon har blivit så stor... att hon kan göra sig förstådd så himla bra. Språket utvecklar sig i en rasande fart just nu!
Till middag åt vi pommes frites, stekt korv och chilicheese. Jag tittade på Melodifestivalen och efter det tittade vi tillsammans på den nya Beck-filmen som släpptes idag.

Just nu sitter Angelica och Linus på ett flygplan på väg till Thailand. Jag kommer sakna dom så himla mycket. Det kommer ha gått en månad sedan vi sågs sist sen när dom kommer hem... och det är lååååång tid... hur som helst så hoppas jag på lite uppdateringar från deras sida. Men jag vill ju även att dom ska NJUTA!
Markus överraskade mig igår med en parfym och bodylotion. "Bara för att du är bäst", sa han. Vilken fantastisk karl man har. Jag blev så otroligt glad! Och gott luktade den!
Det är roligt när lillasyster vill bita på fingrarna!
Lillasyster och dockan i knät.
Mellanmål efter förskolan.
Morgonmys i soffan med sina favoriter!
En glad tjej som följde med oss idag och handlade.