/ 2018 /

Michelle, fyra månader!

Ännu en månad har gått och det har hänt en hel del sen sist.

Michelle har fler och längre vakna perioder under dagen. Hon sover bäst när det är lugn och ro. Är Hailey hemma och röjer eller vi har gäster så har hon lite svårt att komma till ro och somna.
Hon somnar för natten runt 19:00-19:30 och sover för det mesta hela kvällen tills vi ska gå och lägga oss. Hon vaknar några få gånger under natten för lite mat!
Hailey brukar vakna runt 6-tiden på morgonen, och då sover Michelle vidare. Oftast till ca 7:30.

Förra veckan så kom den första tanden upp i underkäken! Hon visade inga tecken på att hon var påverkad av det heller. Så det var ju skönt!

Hon kan rulla runt från rygg till mage nu utan problem. Hon har kämpat länge, men armen har varit i vägen. Men nu äntligen ramlade poletten ner och hon kom på hur hon skulle göra för att lyckas!

Hon har blivit blyg för personer som inte är jag, Markus eller Hailey. Så det kan bli lite tufft (gnälligt) om vi har gäster eller är bortbjudna. Men vi vet ju vid det här laget att det kommer gå över. Så det är bara att vänta!

Michelle har storlek 68 i kläder och storlek nr 4 i blöjor. I tisdags var vi till BVC för kontroll och då vägde hon 6985 gram (+900 gram) och var 61,2 cm (+2,2 cm).

Annars så tycker hon att det är väldigt roligt att titta på sin storasyster, och Hailey gillar att underhålla henne. Så mycket skratt blir det! Både från barnen och oss vuxna.

(null)

(null)

(null)

(null)