/ 2018 /

Hallå från sjukstugan!

Hailey blev ju hemma onsdag, torsdag och fredag. Hon har faktiskt varit pigg! Det är bara hostan och snoret som har stört henne litegrann. Hon har sovit gott på nätterna och haft god aptit. Så det har varit väldigt skönt!
Mindre roligt att jag också blev sjuk. Jag har haft någon grad högre i temp, hostig, snorig och varit såååå trött. Men jag hoppas att det är på bättringsvägen nu i alla fall.
Även Michelle har blivit drabbad. Snorig hon också. Igår kväll kunde hon INTE somna för kvällen. Strax efter 20:00 var hon ledsen, men samtidigt hur trött som helst. Vi misstänker att hon hade ont i halsen samt mycket slem. Efter många försök att få henne att somna så sa Markus att han kunde prova åka en tur med henne i bilen. Sagt och gjort. Hon somnade på en gång och sen kunde hon sova i sängen. Hon sov lite oroligt med fler uppvak än vanligt, men vi fick sömn i alla fall.

Imorse lät Markus och Hailey oss sova lite längre. När vi hade klivit upp åt vi en god frukost och tittade på OS! Sen har dagen varit seg. Jag har varit trött och Michelle har velat ha mycket tutte. Efter lunch somnade Markus och Hailey i sängen och jag och Michelle sov i soffan. En lång tupplur blev det.

Vi har precis ätit middag (vildsvinshamburgare och friterade pommes frites). Markus och Hailey har badat/duschat och Michelle har ätit och somnat.
Vi hoppas att kvällen blir bra och att Michelle kan sova. Då blir det teven för mig och Markus i så fall!

Kvällsmys med dockan och Herr Nilsson!

Tjejen som har hittat sina fötter!

Doktor Hailey!

Hailey går omkring i hennes prinsess-skor som hon fick av sin mormor nu i veckan.

Ska alltid ligga på magen!

Fick båda tjejerna att somna samtidigt igår efter lunchen!