/ 2018 /

Återigen söndag

Resten av denna vecka gick fort! I torsdags gjorde jag och Michelle inte så mycket. En hel del gos i soffan blev det! Behövligt ibland. När vi hade hämtat hem Hailey så fick jag ett ryck och plockade undan i lägenheten samt dammsugade och torkade golvet! Klart innan ens Markus kom hem.

I fredags lämnades Hailey på förskolan klockan 9:00. Vi har i samråd med pedagogerna kommit fram till att Hailey ska prova gå en till dag i veckan. I och med att hon inte vill gå hem därifrån vid hämtning, så kanske hon behöver lite extratid? Vi provar i alla fall! Hon var i alla fall inte svår att övertala när det var dags att gå sen på morgonen! Och glad var hon när både jag och Markus hämtade henne klockan 14:00.
Efter hämtning fick Hailey mellanmål och sen åkte vi allihopa för att veckohandla. Sedan hem och käka mat! 
Kvällen var otroligt lugn. Markus råkade somna när han nattade Hailey. Så när klockan blev strax efter 20:30 (och jag hade nickat ett par gånger i soffan) bestämde jag mig för att borsta tänderna, släcka lamporna och hoppa ner i sängen. Precis när jag skulle gå in i sovrummet så kommer en nyvaken Markus ut ur Haileys rum. Typiskt! Jag gick och la mig ändå, men Markus var uppe en stund till. Det var faktiskt skönt att gå och lägga sig tidigare än vanligt!

Igår vaknade vi ganska tidigt allihop. Vi åt frukost, duschade och sen åkte vi till mina föräldrar. Vi släppte av Hailey och styrde sen bilen mot Uppsala. Vi fixade nya mobiler, en iPad och abonnemang! Vi lämnade butiken supernöjda!
Efter det åkte mot Edsbro igen och där var vi hela kvällen. Angelica och Linus blev hämtade på Arlanda av pappa och Markus, så vi fick ses en stund innan dom åkte hem till sig.
Vid 21:30 gick vi och la oss!

Idag vaknade vi tidigt igen. Vi kollade på OS och åt frukost. Vi åt en sen lunch och åkte därefter hem!
17:30 var vi hem till svägerskan och fikade. Blåbärspaj bjöds det på!
Nu sover barnen och vi ska titta på Farmen!
Detta fick Hailey bland annat!

Tjejerna fick nya kläder av Angelica och Linus som dom har köpt i Thailand!

Mormormys med den stora!

Mormormys med den minsta!

(null)


Michelle fick följa med oss till Uppsala!

Mycket folk i Telias butik!

Bakning med mormor!

Hailey har fått en ny dockvagn eftersom att hennes har gått sönder. Hennes favoritleksak!

Trött tjej!

Vi avslutade denna vecka med snöbollskrig med kusinerna!