/ 2018 /

Veckan går mot sitt slut

Det har varit tyst här inne denna vecka. Egentligen vet jag inte riktigt varför. Veckan har gått i ett rasande tempo. Och sen när kvällarna har kommit så har vi tittat på tv och efter det har jag varit så trött så då har vi hoppat ner i sängen på en gång!

Hur som helst så har veckan innehållit en hel del jobb. Ett jobbmöte bland annat i fredags. Sen har vardagarna innehållit det vanliga; morgonrutiner, lämning/hämtning av Hailey, middagslagningar, badning av barn osv.

I fredags åkte vi ut till mina föräldrar där Linus och Angelica också dök upp. Vi åt god mat och spelade spel hela kvällen!
På lördagen vaknade vi tidigt (Hailey gjorde det i alla fall). Markus har varit så snäll hela helgen och tagit båda morgnarna med Hailey. Så jag och Michelle kunde sova vidare en stund till. Så himla skönt!
När vi hade ätit frukost åkte vi upp till Vagnåla där farmor och farfar också var. Vi åkte lite pulka, grillade korv och fikade. En toppenfin dag som även bjöd på solsken!
Till middag åt vi en supergod oxfilépasta! Vi hade dessutom bakat foccaccia till. Mums! Resten av kvällen spelade vi spel.

Idag åkte vi hem så att vi var hemma vid lunchtid. Vi började då tvätta och plocka lite här hemma. Sen åkte vi på en liten shoppingrunda här i stan. Dock fick vi bara tag på hälften av det vi var ute efter. Så vi fick komplettera med att beställa från nätet!

Just nu sover båda barnen och vi inväntar Farmen! Imorgon ska jag inte till kontoret, men det blir jobb hemifrån istället.
Vi har införskaffat en ny "veckotavla"!

Tjejen som tror att hon kan mycket mer än vad hon egentligen kan.

(null)

(null)

(null)

(null)

En fin vinterdag!

Glada tjejen!

Den nya telefonen är igång och jag har fått hem ett nytt skal.

Mitt sällskap på kontoret!

Shoppingsällskap!

Varenda gång jag ska hämta Hailey på förskolan så blir hon så besviken och vill inte alls gå hem. På bilden står jag utanför och hon står inne och säger "Hailey stanna!".

En del av dagens inköp! Ett varsitt underställ till mig och Hailey. Det skulle ha blivit skor till oss också, men det fick vi beställa istället! Förberedelserna inför jämtlandsresan i påsk är igång.

/ 2018 /

Återigen söndag

Resten av denna vecka gick fort! I torsdags gjorde jag och Michelle inte så mycket. En hel del gos i soffan blev det! Behövligt ibland. När vi hade hämtat hem Hailey så fick jag ett ryck och plockade undan i lägenheten samt dammsugade och torkade golvet! Klart innan ens Markus kom hem.

I fredags lämnades Hailey på förskolan klockan 9:00. Vi har i samråd med pedagogerna kommit fram till att Hailey ska prova gå en till dag i veckan. I och med att hon inte vill gå hem därifrån vid hämtning, så kanske hon behöver lite extratid? Vi provar i alla fall! Hon var i alla fall inte svår att övertala när det var dags att gå sen på morgonen! Och glad var hon när både jag och Markus hämtade henne klockan 14:00.
Efter hämtning fick Hailey mellanmål och sen åkte vi allihopa för att veckohandla. Sedan hem och käka mat! 
Kvällen var otroligt lugn. Markus råkade somna när han nattade Hailey. Så när klockan blev strax efter 20:30 (och jag hade nickat ett par gånger i soffan) bestämde jag mig för att borsta tänderna, släcka lamporna och hoppa ner i sängen. Precis när jag skulle gå in i sovrummet så kommer en nyvaken Markus ut ur Haileys rum. Typiskt! Jag gick och la mig ändå, men Markus var uppe en stund till. Det var faktiskt skönt att gå och lägga sig tidigare än vanligt!

Igår vaknade vi ganska tidigt allihop. Vi åt frukost, duschade och sen åkte vi till mina föräldrar. Vi släppte av Hailey och styrde sen bilen mot Uppsala. Vi fixade nya mobiler, en iPad och abonnemang! Vi lämnade butiken supernöjda!
Efter det åkte mot Edsbro igen och där var vi hela kvällen. Angelica och Linus blev hämtade på Arlanda av pappa och Markus, så vi fick ses en stund innan dom åkte hem till sig.
Vid 21:30 gick vi och la oss!

Idag vaknade vi tidigt igen. Vi kollade på OS och åt frukost. Vi åt en sen lunch och åkte därefter hem!
17:30 var vi hem till svägerskan och fikade. Blåbärspaj bjöds det på!
Nu sover barnen och vi ska titta på Farmen!
Detta fick Hailey bland annat!

Tjejerna fick nya kläder av Angelica och Linus som dom har köpt i Thailand!

Mormormys med den stora!

Mormormys med den minsta!

(null)


Michelle fick följa med oss till Uppsala!

Mycket folk i Telias butik!

Bakning med mormor!

Hailey har fått en ny dockvagn eftersom att hennes har gått sönder. Hennes favoritleksak!

Trött tjej!

Vi avslutade denna vecka med snöbollskrig med kusinerna!

/ 2018 /

Halva veckan gjord

Det är onsdag, men jag har tyckt att det har känts som tisdag! Snart är det fredag och helg.

I måndags var jag och Michelle till kontoret för lite jobb. Sen hem och hämta Hailey, laga mat, natta barn och bara titta på tv resten av kvällen.

Igår passade jag på att jobba lite när Hailey var på förskolan och Michelle sov. Skönt att få saker gjorda! En liten tupplur tillsammans blev det också.
Efter middagen åkte vi för att köpa semlor som vi åt senare på kvällen!
Igår nåddes vi dessutom av nyheten att våra vänner från Jönköping har välkomnat sin första dotter. Så underbart!

Idag har vi inte gjort mycket alls. Ammat, vilat, tittat på tv och vikt tvätt!
Snart sover båda barnen och tv-kvällen börjar!
Hailey "matar" Michelle med mat som hon lagar.

Mys i soffan innan lillasyster vaknar!

Första egna semlan!

Mellis efter förskolan!

(null)

Glad tjej i måndags på kontoret.

Syskongos!

Markus överraskade mig idag när han kom hemfrån jobbet. En bukett rosor och mina favoritgodisar! ❤️