/ 2018 /

Michelle, sex månader!

Ett halvt år har nu gått sedan lillasyster kom till oss. Om sju månader börjar hon på förskolan. Stoppa tiden! Men det är ju också väldigt roligt att se hur hon utvecklas och lär sig nya saker.

Michelle sitter nu stadigt. Någon gång ibland tippar hon dock. Så man kan inte lämna henne själv när hon sitter.
Hon stoppar ALLT i munnen. Favoriter just nu är snören och lappar som finns på kläder, handdukar, gosedjur osv.

Michelle tycker att Hailey är rolig och skrattar åt det mesta hon gör. Man märker redan nu att hon tycker om Hailey så mycket!

Blöjstorleken är fortfarande nr 4 och i klädväg har vi fått gå upp en storlek och hon har därmed storlek 74 nu. Någon uppdaterad längd och vikt jag inte ännu. Den 17:e ska vi på sexmånaderskontroll, så då får vi se hur mycket hon har vuxit.

Annars så provar vi olika maträtter/puréer. Gröt tillsammans med någon fruktpuré går bra. Det slinker inte ner några större mängder, men hon får i sig litegrann. Maträtter är hon inte så förtjust i. Då rynkar hon på näsan och spottar ut!
Vi har provat ge ersättning men det tycker hon är jätteäckligt. Dock har vi bara provat ett märke. Man kanske skulle prova ett annat?
Jag är inte så stressad över denna matintroduktion. Jag tänker att det kommer när det kommer! Jag tycker inte att man ska tvinga i barnen om dom inte vill. Mat ska vara roligt!

Och nu kan man säga att blygheten har försvunnit! Nu kan hon vara hos i princip vem som helst utan att börjar gnälla/grina. Det kan vara vissa karlar som kan vara lite läskiga!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)