/ 2018 /

Dagarna som gått

En torsdag, en fredag, en lördag och en söndag har gått sedan jag skrev sist.
I torsdags tror jag inte att vi gjorde något särskilt. Hailey var på förskolan och jag och Michelle var hemma. Jag tror att hon var lite extra gosig denna dag och ville ha närhet. Så det fick hon!

I fredags lämnades Hailey på förskolan som vanligt och jag & Michelle knatade hem. Jag plockade och städade (som jag typ gör varje dag känns det som!). Skrev en matlista och tittade på tv! Markus kom hem runt 12:30 och när klockan närmade sig 14:00 gick vi allihopa för att hämta Hailey.
När vi kom hem fick Hailey lite mat för hon hade ätit dåligt till lunch. Sen for Markus iväg för att besiktiga bilen samt göra några inköp på stan. När han kom hem åkte vi för att veckohandla. Vi kom hem sent så vi gjorde i ordning middag till Hailey och beställde sedan mat till oss (en tacorulle + kebabrulle).
Nattningen med Michelle drog ut på tiden så jag kom ut väldigt sent och var såklart trött. En kort stund i soffan blev det innan sängen kallade!
(null)

(null)

(null)
I lördags vaknade vi tidigt. Jag passade då på att duscha, noppa ögonbrynen, äta frukost samt göra köttbullarna till kvällens påskbord.
Vid 14:30 åkte vi till svärföräldrarna där vi skulle ha ett litet påskfirande i och med att vi inte sågs förra helgen. Barnen fick så fina påskpresenter också! Vi åt god mat, pratade och spelade spel. Strax efter 23:00 var vi hemma.
Letande efter påskpresenterna!
Syskonmatchade gjorde tjejerna!
Jag fick på mig lite smink och gjorde några lockar i håret. Det händer väldigt sällan nu för tiden...
Michelle’s påskpresent från sin farmor och farfar.
Hailey’s påskpresent från sin farmor och farfar.
Idag fick jag och Michelle sovmorgon till någon gång efter 7:00. Otroligt skönt! Vi åt frukost och fixade oss. Sen åkte vi iväg till Biltema för att köpa en cykel och en rutchkana till Hailey! Vi var även förbi Kappahl för ett klädbyte samt fikade på Flygfyren.
När vi kom hem hade Michelle somnat så hon fick sova utomhus (på altanen) faktiskt. Markus och Hailey sov middag och vaknade nog inte förrän två timmar senare! Jag hade då hunnit med att dammsuga, vika tvätt, bygga ihop rutschkanan, mata Michelle och få henne att sova IGEN. 
Men när Hailey hade vaknat åkte hon rutchkana. Om och om igen!!!! Hon var så himla glad!
Strax innan 16:00 åkte vi till mina föräldrar. Vi åt middag där samt att Markus hjälpte pappa med att färdigställa det sista i deras sovrum som håller på att få en makeover.
Någon gång efter 19:00 var vi hemma och då nattade vi ungarna och sen har vi bara suttit i soffan och tittat på tv!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sovrummet hos mamma och pappa blev så fint!