/ 2018 /

Dagarna går så fort!

Vi har ju varit i Jämtland! Kom hem i söndags kväll. Vi har haft det toppenbra. Hailey hade oturen att bli förkyld, men hon var ändå pigg och ville göra saker. Främst åka skoter! Men helst av allt ville hon vara inomhus i värmen.
Dagarna spenderade vi mestadels utomhus i solen. Vi åkte skoter och bara njöt. På kvällarna åt vi goda middagar och pratade, bastade och spelade spel. Tiden gick så otroligt fort!
Bilresan dit gick bra. En del gnälliga perioder från ungarnas sida och en hel del stopp. Men det gick bättre än förväntat. Hemresan gick ännu bättre. Knappt något gnäll alls! Så både jag och Markus var supernöjda. Ungarna var så himla duktiga.
I söndags kom vi hem runt 18:30. Ungarna var inte supertrötta så vi passade på att bada/duscha allihopa. Det var skönt i och med att vi inte hade gjort det på fem dagar. Och sen somnade vi alla gott i våra sängar.
Något som slog mig under jämtlandsresan var hur känslig jag är mot kyla. Jag hatar att frysa! Att vakna klockan 5:00 på morgonen av att det är 10-11 plusgrader var ingenting jag direkt njöt av. Men sen när brasan var igång så var det hur skönt som helst.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nerbäddad lillasyster!

Nerbäddad storasyster!

Sover hos moster ❤️

(null)

Mycket snö var det!

(null)