/ 2017 /

Veckorna rullar på

Haileys inskolning går jättebra. Dock försvann två dagar förra veckan då hon blev sjuk. Även jag och Markus blev förkylda!

Denna vecka har hon ätit lunch där varje dag. Hon äter medelmycket, men det är väl mycket nytt att ta in. Huvudsaken att hon äter! Idag åt hon soppa för första gången med nybakat bröd, och det hade gått bra.
Igår och idag fick hon sova där och även det gick hur bra som helst. Hon verkar trivas. Varje morgon när vi säger att vi ska gå till förskolan så går hon till hallen och tar på sig skor, jacka och mössa. Och så tar hon fram ytterdörrsnyckeln. Då är hon redo att gå! Så det måste ju vara ett bra betyg!

Idag var det dags för ett besök på MVC för min del. Jag är idag i vecka 37 + 2 dagar. 

Bland annat så fick jag reda på resultatet av Glukosbelastningen jag fick göra förra veckan. Det såg bra ut.
Blodtrycket mättes och även det var bra. Vi lyssnade på bebisens hjärta och mätte magen, och det lät och såg bra ut. Mitt järnvärde som har legat på 100-105 (och alltså varit lite lågt) låg idag på 120. Och det är normalnivå! Det kanske är på grund av det som jag känner mig piggare.
Bebisen är nu fixerad och ligger med huvudet långt ner. Vi har även märkt att magen har sjunkit lite sen helgen. Plus att jag har haft ganska mycket sammandragningar (framförallt på kvällarna). Så man märker att kroppen håller på att förbereda sig inför förlossningen! 
Vi är jättespända på att få träffa den nya familjemedlemmen!! ❤️

Under Glukosbelastningen fick jag ligga i ett rum i två timmar!
Nuvarande magstatus! Man kan se att den har sjunkit.
Sängen är bäddad för bebis!

Annars så går dagarna fort. Dom är fyllda med saker. Ni får se lite bilder här nedan!

Mysigt att läsa bok!
Bakning!
Lite nytt till bebisen.
Och lite nytt till Hailey!