/ 2017 /

Födelsedag och förvärkar

I torsdags fyllde Hailey 2 år. Tänk att man har varit mamma i två år! Och till just denna fantastiska unge. Som både ger en gråa hårstrån och såååå mycket lycka och glädje.


Torsdagen startade med att Hailey gick på förskolan mellan 9:00 och 14:00. Hon hade haft det jätteroligt! Jag passade då på att baka, städa och duscha.
Min mamma och Markus kom nästan precis samtidigt (någon gång efter 15:30). Vi beställde pizza som vi åt till middag. Strax innan 17:30 rullade familjen in och Hailey fick presenter. Hon fick så mycket fina saker!
Detta fick hon (om jag kommer ihåg allt): förkläde, grytvante, grytlapp, pengar, kläder, mössa, Herr Nilsson (gosedjur), Pippimemory, pippipysselbok, pippibok, påslakanset, golvmatta (zoo), zoodjur, målarböcker, bak-set, baby-dockor med tillbehör, knopp-pussel.
Så det har blivit vääääldigt mycket lek med allt nytt!

Igår var jag på en stor barnloppis för att hitta vinterkläder till Hailey. Jag hittade två overaller för 100 kronor styck, ett par täckbyxor för 10 kronor och en t-shirt med Mimmi för 5 kronor. Så det var det helt klart värt!

Igår kväll hade jag mycket förvärkar. Dom kändes lite mer än sammandragningarna som jag har haft den senaste tiden, men dom gjorde inte så ont. Dom kom ca var 3-4 minut och höll i sig i ca 45 sekunder.

Jag bara väntade och hoppades på att det skulle börja göra ont, men det kom aldrig.
Mamma slutade jobbet vid 22:00 så hon kom hit och sov över, utifall att vi skulle behöva åka in under natten. Men det behövde vi ju inte...
Det var en liten besvikelse för man kände sig såååå redo och peppad... men snart så!

Idag var vi ute en stund för att eventuellt få igång lite värkar genom att röra på kroppen. Men det gav inga sådana resultat! Hailey blev i alla fall glad som fick leka av sig.


Imorgon är det den beräknade dagen som bebis ska dyka upp. Hailey kom ju på sin beräknade dag, så lillasyster/lillebror kanske gör samma sak.
Hur som helst så hoppas vi på bebis någon gång i veckan som kommer! Vi längtar ju...