/ 2017 /

En bra dag!

Idag har jag fått mycket gjort! Efter att vi hade lämnat Hailey på förskolan begav vi oss hemåt och jag kunde slå in de sista kolorna i smörgåspapper. Michelle sov så gott så jag passade på att jobba lite också.
11:30 var vi på BVC för kontroll samt första dosen av Rota-vaccinet. Michelle vägde nu 5095 gram (gått upp 510 gram sen den 14:e) och är nu 56 cm lång. Hon växer lika mycket som Hailey gjorde. Hon snittade på ungefär 250 gram per vecka. Det är skönt att hon växer och blir större!

När vi kom hem plockade jag undan lite. Jag passade även på att dammsuga. Jag höll nog på i trettio minuter och det såg ut som en ny lägenhet! Så det behöver inte ta lång tid. När man ser allt så ser det ut att vara så mycket, men det går faktiskt fort när man väl sätter igång.

Min fina farmor ringde på eftermiddagen då hon hade läst ett av mina senaste inlägg här på bloggen. Hon ger mig alltid så kloka råd och tips, och det gjorde hon idag. Jag känner mig alltid så mycket bättre efter att ha fått prata med henne. Hon är en av mina förebilder och jag är så glad att mina barn får träffa henne. Hailey är verkligen så förtjust i både henne och farfar.
Jag hoppas att mina barnbarn i framtiden kommer se mig som deras förebild, precis så som jag gör för min fantastiska farmor!
När det var dags för mig att börja med middagen, så somnade Michelle gott i nestet som vi har lagt i babysittern.

Syskonmys när vi kom hem från förskolan. Stolt storasyster!

När jag hämtade Hailey på förskolan så skulle hon visa alla bilder i sin familjebok som hon har där.

Hon satt i myshörnan och berättade vilka alla personer var!

Gräddkolorna är färdiginslagna! Nu ska dom bara packas ner i påsar till söndagens julmarknad.

Min underbara farmor och Hailey!