/ 2017 /

Tooooorsdag!

Dagarna går verkligen så himla fort. Snart är det helg och sen en ny vecka! Och så fortsätter det. Swisch så är månaden förbi!

Idag lämnade vi Hailey som vanligt runt p-tiden på förskolan, sen hem. Väl hemma så ville Michelle äta så jag satte igång det senaste avsnittet av "Hela Sverige bakar" och glodde på det under tiden. Sen mös vi i soffan tills det var dags att hämta storasyster!

Markus kom hem strax innan 16:00 och då lagade vi middag som vi sen åt. Klockan 17:00 åkte han iväg för att stycka ett vildsvin. Jag och tjejerna blev kvar hemma. Michelle somnade 18:45, så då tänkte jag att det var perfekt att natta Hailey. Men hon var seg så Michelle hann vakna och ville ha tutte. Vi satte oss i soffan och 20:30 somnade Hailey i min famn. Strax efter 21:00 kom Markus hem!

Imorgon är det 1:a december och Hailey är ledig. Så jag tänkte att vi skulle se på julkalendern på TV och sen öppna hennes julkalendrar. Och äta en god frukost! När Markus kommer hem ska vi veckohandla. Vi ska även köpa en plastgran som vi ska klä senare på kvällen. Det kommer nog bli en mysig dag!
Nu på kvällen när vi mös i soffan och tittade på Pippi tills Hailey somnade i min famn.

Idag fick Hailey med sig en ljuslykta som hon har gjort på förskolan. Hon var så stolt över den och bar hem den själv hela vägen. Så himla söt!

Knäppte några foton på vår lilla skrutt också!

Såhär såg det ut idag. Michelle sov och jag tittade på TV!

Den här tjejen har varit glad hela kvällen. Hon satt nöjd i babysittern medans jag och Hailey satt i soffan.

/ 2017 /

En bra dag!

Idag har jag fått mycket gjort! Efter att vi hade lämnat Hailey på förskolan begav vi oss hemåt och jag kunde slå in de sista kolorna i smörgåspapper. Michelle sov så gott så jag passade på att jobba lite också.
11:30 var vi på BVC för kontroll samt första dosen av Rota-vaccinet. Michelle vägde nu 5095 gram (gått upp 510 gram sen den 14:e) och är nu 56 cm lång. Hon växer lika mycket som Hailey gjorde. Hon snittade på ungefär 250 gram per vecka. Det är skönt att hon växer och blir större!

När vi kom hem plockade jag undan lite. Jag passade även på att dammsuga. Jag höll nog på i trettio minuter och det såg ut som en ny lägenhet! Så det behöver inte ta lång tid. När man ser allt så ser det ut att vara så mycket, men det går faktiskt fort när man väl sätter igång.

Min fina farmor ringde på eftermiddagen då hon hade läst ett av mina senaste inlägg här på bloggen. Hon ger mig alltid så kloka råd och tips, och det gjorde hon idag. Jag känner mig alltid så mycket bättre efter att ha fått prata med henne. Hon är en av mina förebilder och jag är så glad att mina barn får träffa henne. Hailey är verkligen så förtjust i både henne och farfar.
Jag hoppas att mina barnbarn i framtiden kommer se mig som deras förebild, precis så som jag gör för min fantastiska farmor!
När det var dags för mig att börja med middagen, så somnade Michelle gott i nestet som vi har lagt i babysittern.

Syskonmys när vi kom hem från förskolan. Stolt storasyster!

När jag hämtade Hailey på förskolan så skulle hon visa alla bilder i sin familjebok som hon har där.

Hon satt i myshörnan och berättade vilka alla personer var!

Gräddkolorna är färdiginslagna! Nu ska dom bara packas ner i påsar till söndagens julmarknad.

Min underbara farmor och Hailey!


/ 2017 /

Dagen blev inte som jag hade tänkt

Dagen började med att Hailey (för en gångs skull) ville ligga kvar i sängen en bra stund innan det var dags att kliva upp. Annars så brukar hon vilja gå upp redan vid 6:00, då när Markus åker till jobbet. Men idag ville hon mysa i sängen till strax efter 7:00! Så det var riktigt skönt.
Vid 9:00 gick vi (i spöregnet) till förskolan där vi lämnade Hailey. Dom höll på att förbereda för att måla de ljuslyktor/stakar som barnen har gjort. Så det visste jag att Hailey skulle tycka om!

Jag och Michelle gick hem igen och jag hade planerat att slå in mina kolor som jag gjorde igår i smörpapper. Men lilltjejen ville ha närhet och mat hela dagen. Så vi blev fast i soffan istället. Jag glodde på TV och hann se i kapp några serier som jag hade missat. Under tiden åt och snuttade Michelle!
Nu under kvällen hann jag slå in hälften av kolorna i alla fall. Jag gör ett nytt försök med den andra halvan imorgon!
Dagens outfit! Hon börjar tycka att det är roligt att stå framför kameran.

Imorse mös Michelle i babysittern och höll koll på sin storasyster som det var full fart på.