/ Barn & familj /

Vilken helg!

I fredags kom Markus hem redan strax efter 12:00. Jag och Hailey blev otroligt glada av att ha pappan hemma!

Vi packade lite och sen styrde vi bilen mot mina föräldrar. Där hjälpte Markus till med att bygga en inglasad uterum. Han fick mycket gjort! Jag och Hailey var utomhus och lekte under tiden.
Vi blev bjudna på en grekisk grillmiddag som var så otroligt god. Man ville nästan inte sluta äta!
Resten av kvällen mös vi i soffan innan vi till slut gick och la oss!

På lördagsmorgonen gjorde mamma i ordning och riktig brakfrukost med en massa gott. Efter det fortsatte Markus och pappa uterumsbygget. Jag, mamma och Hailey var ute en stund. Vid lunchtid åkte jag och Markus hem till Norrtälje. Mamma och pappa skulle vara barnvakt hela kvällen och natten!


När vi kom hem vilade vi oss en stund innan vi duschade och gjorde oss i ordning. Några minuter över 16:00 satt vi på bussen mot Stockholm. Vi skulle på en överraskningsgrej för Angelica!
Hela sällskapet (förutom Angelica, Linus, Fredrik och Jennifer) samlades på en restaurang och när Angelica till slut kom in genom dörren började vi alla sjunga "Jamå du leva". Hon blev så chockad och glad! Det blev så himla lyckat!
Till middag åt vi tapas! Jättegott! Efter det gick vi till Ballbreaker där vi blev indelade i lag och körde trekamp; bowling, fotboll och golf. Hur roligt som helst!
När kampen var över och vinnarna var korade så åkte jag och Markus hem. Vi kom innanför dörren vid 01:30. Frusna och trötta hoppade vi direkt i säng! Vi vaknade vid 8:30!

Vi åt frukost och sen körde vi storstädning. Klockan 13:00 kom svägerskan med familj över på fika. Mamma, pappa och Hailey kom precis innan dom åkte vidare.

Allt hade gått bra med Hailey. Det var nog värre för mig och Markus. Det är lite konstigt, men man känner lite skuldkänslor när man lämnar bort sitt barn bara för att man själv ska ha roligt. Trots att man vet att dom har det bra... 
vi saknade Hailey så ofantligt mycket! Det var så tomt här hemma... så nu under eftermiddagen har vi lekt, pussats och kramats massor!

Vi har även påbörjat "avbockningen" av att köpa listan. Skor till Hailey har vi köpt så det räcker hela våren och sommaren. Till hösten och vintern får vi köpa varmare skor!

En ny babyvakt har vi varit i behov av också. Den nuvarande strular en hel del och har dessutom några år på nacken. Den har nog gjort sitt helt enkelt. Så en ny beställdes nu i veckan!
Inför Kanadaresan behöver vi en resevagn att ta med. En som är liten, smidig och skön att köra. Jag har tittat runt en hel del och hittade till slut en kanonvagn (se bilder nedan). Vi fick hem den nu i veckan och vi är verkligen jättenöjda. Det tog en stund att förstå hur man fällde ihop vagnen helt och hållet, men när vi fick in snitsen så går det hur enkelt som helst.

I övrigt så är jag i behov av en ny amningskudde. Den vi har nu är lite sliten efter 1,5 års amning. Den har även använts till sovstunder. Så den är väldigt sliten... jag har i alla fall hittat den jag vill ha så när det börjar närma sig så beställer vi den!
Andra inköp vi ska göra är en ny kamera, stå/sitt bräda till vagnen, klädbyrå till barnen, nappar, nappflaskor, väskvåg, reseadapter mm. Så det är en hel del! Men det är roligt också på samma gång. Att få förbereda inför bebis nr 2!

Här har vi resevagnen! Den går att ha i fullt liggläge, har en varukorg under, punkteringsfria hjul och en bygel som går att fälla ner (för en smidig in och ur-stigning). 1395 kronor fick vi betala, och det tycker vi att den är värd än så länge!
Såhär ser den ut när den är ihopfälld. Den blir så liten! På vissa flyg så godkänns den att ha som handbagage till och med!
Här ligger den i väskan som kom med vagnen.