/ Barn & familj /

En lång summering

Jag tänkte ge mig på en sammanfattning av den senaste veckan. I alla fall några av dagarna!


Vi startar med förra onsdagen. Då hade vi tid för ultraljud klockan 14:30. Vi hade med oss Hailey men mötte upp min faster, kusin och lillasyster som passade henne under tiden.
Som jag skrev tidigare så fick vi vänta till strax innan 15:00 innan vi fick komma in och börja ultraljudet. Hon som gjorde undersökningen hade med sig en "lärling" så hon beskrev allting väldigt noga och ingående. Det var lite roligt för det kändes som att man hängde med mera denna gång (än med Hailey). Det tog därför lite längre tid, men någon gång innan 16:00 åkte vi hem igen.

Det är så häftigt att få se sitt barn för första gången. Jag var mer "orolig" denna gång än när jag var gravid första gången. Kanske berodde det på att denna graviditet inte var planerad? Allt jag (vi) ville var att allt var bra med bebis, och det var det ju. Han/hon mådde hur bra som helst och rörde sig hela tiden.
När vi kom hem åt vi en god grillmiddag och "firade" att bebis mådde bra!

Nu kan vi dessutom fråga Hailey "var är bebisen?", och då klappar hon eller pekar på magen. Ibland pussar hon på magen också. Men hon förstår ju såklart inte vad som komma skall!

I torsdags kom Malin och Milthon till oss för att spendera dagen tillsammans med oss. Vi gick till Färsna gård där det fanns en massa djur. Ungarna fick springa fritt och kika på allt som dom var nyfikna på. Hailey skulle ha med sig Pippi hela tiden. Jag försökte få henne att lägga Pippi i vagnen åtminstone, men icke.


När vi kände oss nöjda gick vi hem till oss där ungarna fick lunch och sen fikade vi. Ungarna vilade och mammorna fick snacka av sig. Vid 16-tiden begav dom sig hemåt!

I lördags städade vi litegrann här hemma. Vid 16:30 kom svärföräldrarna till oss. Dom skulle nämligen passa Hailey under tiden som jag och Markus var till ett nytt ställe som heter Kapellet. Där åt vi mat och blev underhållna av Thomas Järnheden.

Maten var inge vidare, men underhållningen var kanon! Vid 22:15 kom vi hem igen och allt hade gått bra med Hailey. Det enda var att den lilla damen hade blivit jättearg när dom skulle gå in efter att ha varit ute på en liten promenad. Hon blir alltid arg då, för hon älskar att vara ute. Haha... hon hade i alla fall lugnat ner sig efter ett tag. Somnade gjorde hon någon gång vid 20-tiden.

Katten Inez fick vara hos oss en stund under tiden som Angelica och Linus hjälpte till vid en flytt!

I söndags jobbade jag en stund. 10-16 så det var ett kort pass, men med dubbelt betalt! Extra roligt är det när det är härliga kollegor som jobbar också.

På jobbet! Magen börjar kännas så stor. Kommer inte ihåg att jag var så här stor vid den här tiden när jag väntade Hailey.

Annars så har dagarna varit ganska lugna. Jag jobbade som vanligt på elfirman i måndags. Alltid lika roligt!

Vädret har varit vääääldigt upp och ner. Kallt, snö, blandat med liiite värme och sol. Vi är redo för ordentligt med värme nu! Vinterkläderna plockade jag ju bort förra veckan...

Snörusk!
Mys i soffan efter lunchvilan. Lotta på Bråkmakargatan och en flaska med mjölk!
Klippte Haileys lugg idag då den var så lång. Det blev kanske inte så himla rakt, men nu slipper hon ha den i ögonen i alla fall! Hehe...
När det är sol passar vi på att vara ute! Hailey fick bestämma vart vi skulle gå och hittade en klätterställning som vi inte hade besökt tidigare!
Dagens magform! Jag tycker mig känna några små buffar. Dock mera inåt än utåt. Längtar tills man känner dom ordentliga sparkarna!