/ Barn & familj /

Hallå där!

Oj, va veckan gick fort! Måndagen började med vackert (men kallt) väder. Jag jobbade ju dock så jag fick inte direkt njuta av solens strålar. Men Markus och Hailey tog sig ut på en promenad i alla fall!


På tisdagen kom Sandra och Nelion på besök. Tanken var att vi skulle gå en promenad och köpa med oss lunch. MEN det blev vinter (igen...) så vi mös inomhus istället. Ungarna somnade samtidigt så under tiden som dom sov så kunde mammorna fika och snacka skit. Hur mysigt som helst!

Annars så har vi inte gjort så mycket mer. En dag var jag sugen på nudlar till lunch, så det gjorde jag till mig själv. Jag fick en Flashback från när man hade sommarlov och jag och söstra mi åt det! Gott var det i alla fall!


Hailey har fått upp ögonen för Bolibompa! Så klockan 18:00 varje dag sitter vi i soffan och tittar på Bolibompa och äter yoghurt. Jättemysigt!

Hailey har fått upp ögonen för att rita nu också. Hemma har vi bara bläck och markeringspennor än så länge. Men idag var vi till mamma och pappa och dom hade kritor som hon fick gå loss med. Så ett inköp av kritor måste nog ske i veckan.


Igår satt jag i kassan på Willys mellan 8:00 och 15:00. Dagen gick otroligt fort! När jag kom hem hade min lillasyster dykt upp och lördagsmyset kunde börja!
Vi grillade gott kött till middag och dukade upp en massa smarrigt till Melodifestivalen. En helt underbar kväll. Som tyvärr tog slut alldeles för fort... jag älskar min syster och jag skulle önska att vi bodde närmre varandra. Så att vi på så sätt kunde ses oftare...

Jag har precis duschat och nu sitter jag i soffan och slötittar på tv. Imorgon är det dags för jobb igen!

#1 / / systeryster:

åh jag älskar dig....<3 mest av allt <3