/ 2017 /

Vart tar dagarna vägen?

Veckan började med jobb för min del. Det var två veckor sedan jag var där sist så det var full rulle hela dagen. Dagen gick därför otroligt fort!


Igår var jag och Hailey inomhus hela dagen. Vädret var ostadigt så det blev mycket lek och gos! Till lunch stekte jag pannkakor och det uppskattades av lilltjejen!

Igår kväll var vi på Tylers skolavslutning. Därefter gick vi hem till Rebecca och Robin där det bjöds på glass med tillbehör. Vid 20-tiden var vi hemma igen. Och då var det läggdags för Hailey. Jag tittade på finalen av Biggest loser och sen gick vi och la oss.

Idag fick jag sovmorgon! Hailey sov ända till  6:30. Det var längesen hon gjorde det. Vi mös ganska länge i sängen innan vi klev upp och åt frukost.


Vi åkte sen till Clas Ohlson där jag köpte en kameraväska till den nya kameran. Hailey fick ett set med tre studsbollar också!
Vi gick in och sa hej till mamma som var på jobbet, innan vi åkte hem och åt lunch.
Vi har även beställt en uv-dräkt och badskor till Hailey som vi hämtade ut idag. Hon älskar att prova kläder och skor så när hon fick på sig detta set så ville hon inte ta av sig det! Arg som bara den blev hon när vi var tvungna att byta blöja och ta av dräkten. Hehe...

Just nu ligger jag i soffan och pustar ut efter att ha städat hela lägenheten. Markus nattar Hailey! Kvällen blir luuuuugn!