/ 2017 /

Dagarna som gått!

De senaste dagarna har bjudit på fint väder.  Och det gillar vi alla! Därför har vi varit utomhus mycket.


I lördags kom syrran och hennes kille till oss. Mamma och pappa kom över på fika, men då överraskade vi pappa (som fyller år imorgon) och sa att dom skulle vara kvar och få middag av oss! Han fick även paket.

Till förrätt bjöd vi på en skaldjurstallrik. Till varmrätt blev det råstekt färskpotatis med grillade tillbehör. Till efterrätt åt vi ost och kex. Hur gott som helst!
Vi spelade spel resten av kvällen och kunde sitta ute på altan hela tiden. Hur mysigt som helst!

Igår var jag på jobbet som vanligt. Mamma har semester och pappa är ledig så dom ville att Hailey skulle komma till dom och sova över. Så Markus skjutsade dit henne efter lunch!

Jag jobbade in lite tid på jobbet och kunde sticka tidigare. När jag kom hem åkte vi mot Täby centrum där vi först åt middag på Tacobar och sen gick vi på bio (Baywatch). Det var så trevligt med lite egentid tillsammans. När vi kom hem var vi trötta så vi tog det bara lugnt innan vi till slut gick och la oss.
Vi saknade dock våran lilla plutt så otroligt mycket...

Imorse vaknade jag 8:45. Det var längesen man fick sova så länge!

Jag klev upp, åt frukost, duschade och noppade ögonbrynen. 
Klockan 11:00 hade jag tid på MVC och där såg det mesta bra ut. Det enda var att mitt järnvärde var lite lågt så jag fick order om att börja äta järntabletter. Magen var lite, lite mindre när vi jämförde med måttet i samma vecka då jag väntade Hailey. Bebisens hjärta lät bra!

Under den förra graviditeten så fick vi reda på att jag tillhör en blodgrupp som är RH-. Hailey var RH+ så då fick jag ta en spruta i vecka 28-29 och en till direkt efter förlossningen. Och även detta barn är RH+. Så det blir samma sak denna gång! Information om detta finns att läsa på nätet om ni vill veta hur detta kan påverka en graviditet.

Efter besöket åkte jag direkt till sjukhuset för att lämna blod samt köpa järntabletter. Sen åkte jag till mina föräldrar för att hämta Hailey.

Idag gick jag in i vecka 26 (25+0). Jag tycker att jag mår bra. Jag har (redan) gått upp 12 kg! Dock så känner jag mig inte så stor. Barnmorskan var inte orolig över vikten i alla fall!


Jag är inne i en period då jag älskar nektariner och jordgubbar. Mackor är riktigt gott också...

Jag sover tillsammans med Hailey efter lunchen. Skönt att få vila sig mitt på dagen. Hailey vaknar ju väldigt tidigt nu för tiden, så lite extra trött blir man...

Bebisen sparkar för fullt och det är nästan det bästa med att vara gravid. Att bli påmind om att det snart kommer dyka upp en ny familjemedlem.