/ 2017 /

Nu är dagen snart här

Tiden flyger verkligen iväg just nu... förberedelserna inför vår USA/Kanada-resa är i full gång. Imorgon åker vi! Vi bokade biljetterna i början av januari och nu är dagen här. Tiden har gått så himla fort.

Tanken var ju att jag inte skulle vara gravid just nu. Och det var jag inte heller när vi bokade resan. Så det känns lite nervöst att flyga och vara i ett annat land när man är gravid. Det kommer säkert inte vara någon fara, men jag ska erkänna att det känns lite jobbigt att lämna "tryggheten" som jag känner här i Sverige. Med sjukvård osv...

Vi hoppas i alla fall att flygresan går bra. Vi åker på kvällen så förhoppningsvis sover Hailey för det mesta. Extra skönt att det är direktflyg!

Idag var det även Markus sista arbetsdag, så nu har han semester. Så skönt att få umgås med honom i över fyra veckor!
Mamma och pappa var hit på middag nu ikväll för att säga hej då samt för få vår hemnyckel för att ta in post och hålla koll på lägenheten under tiden vi är borta. Jag hoppas att vi kommer ha ett bra WIFI så vi kan hålla varandra uppdaterade under resans gång.

Vi är i princip klara med packningen. Det är bara necessärerna som ska packas ner! Så vi kan ta det lugnt nu under kvällen. Vi hoppas att vår lilla skrutt ger oss en liten sovmorgon imorgon, men känner vi henne rätt så kommer hon ändå vakna SENAST 6:00...

Jag ger er lite bilder här nedan och hoppas att det inte kommer bli helt tyst här på bloggen under tiden vi är borta. Min förhoppning är att ni ska få se lite bilder i alla fall!
Vi hörs!

Förra veckan var jag, mamma och Hailey till Thuns för att titta lite. Hittade lite saker och slutsumman hamnade på strax över 500 kronor. Så mysigt!
Av mormor fick Hailey denna morgonrock. Och hon ÄLSKAR den!
Morgnarna är tidiga och för den gravida mamman så är det skönt att vi bara kan ligga i soffan på morgonen och titta på barnprogram. Och även frukosten äter vi där! Då piggnar man till efter en stund...
Jag började småpacka i söndags! När man reser med barn så vill man gärna inte missa något viktigt...
Min packhjälp!
Ungen som älskar kokt potatis och gräddsås. Man blir så glad när ens barn gillar maten man lagar! Då har man fått ett bra betyg.