/ Barn & familj /

Ny vecka, med nya utmaningar!

I måndags ringde alarmet 5:30. Det var riktigt tungt att kliva upp så tidigt! Men jag kom upp och fixade i ordning mig och sen samåkte jag och svägerskan till kontoret där vi skulle tillbringa dagen. Det är nämligen henne jag kommer ersätta!

Dagen gick bra. Nu fick jag en större inblick av vad jag kommer få ha hand om. Det är ett ganska stort ansvar som jag kommer få.
När dagen var slut så kändes det riktigt bra. Jag hade faktiskt varit lite nervös under helgen. Men så är det väl med allt nytt!
Hur som helst så bestämde vi att vi kör en måndag till med upplärning och sen är tanken att jag ska vara själv. Spännande!

Igår kom Sandra och Nelion hit. Hailey var tyvärr lite gnällig, men jag tror att det händer mycket i hennes lilla kropp.
Det har varit lite smågnälligt idag också, och det är nog inte så konstigt med tanke på alla tänder dom precis har trängt igenom... hoppas att det vänder snart! För vi gillar vår lilla gladfis!

Imorgon är planen att vi ska träffa Malin och Milthon. Det kommer bli sista gången innan Malin återgår till arbetet. Det kommer kännas tomt att inte träffas lika ofta...

I måndags fick vi ett samtal från den förskola vi har fått plats på. Vi hade ju fått den 1:a juli som ett preliminärt startdatum.
När hon presenterade sig så fick jag en liten förhoppning att vi skulle få platsen tidigare. Dock så blev det helt tvärtom. Från och med den 1:a september har vi fått plats. Den 4:e kommer bli första inskolningsdagen.
Vi var inte beredda på detta, men vi kommer kunna vara hemma tills dess utan problem. Det känns i alla fall skönt att ha fått dagisplats färdigt!