/ Barn & familj /

Lugn start på det nya året

Nyårsafton. Vi var ut en sväng så Hailey fick leka av sig. Hon fick åka rutchbana själv för första gången. Både den stora och lilla! Hon tyckte att det var hur roligt som helst och ville åka hela tiden.

Vid 18:00 gick vi över till svägerskan (och hennes familj) där vi spenderade kvällen tillsammans med ett grannpar. Vi blev bjudna på trerätters och hann spela tre omgångar TP innan vi gick hem till oss vid 2:30. Mycket trevlig kväll! Och fort gick den!

Söndagen var lugn. Hailey ville inte ta sovmorgon, så hon vaknade strax efter 7:00. Det blev inte många timmars sömn den natten, men jag gick i alla fall upp med Hailey. Så fick Markus ligga kvar en stund.

Till middag åt vi (som nog många andra) pizza!

I måndags var Markus ledig. Vi rensade och organiserade förrådet. Vi hade köpt plastbackar och böt ut alla flyttkartonger. Nu ser man vad det är i lådorna utan att behöva öppna upp!

Det blev två vändor att åka och slänga grovsopor. När vi var färdiga städade vi och sen var vi helt slut! Kvällen blev lugn.

Vi har även fixat lite i Haileys rum. Det finns massvis med fula skruvhål och liknade på väggarna. Jag har stört mig på dom sen vi flyttade in. Men nu fick vi upp två tavellister med böcker, samt lite väggdekoration. Det blev såååå mycket bättre!


Igår kväll var svärföräldrarna hit och fikade. Och snart kommer mina föräldrar och hälsar på. Vi älskar att få besök! ❤